Reality 22. marts 2020

Julia Sofia: Det her er min værste frygt

Den snart 22-årige YouTuber har særligt én frygt i livet. Og den kommer for alvor til at stå sin prøve, når Julia Sofia Aastrup deltager i sæson 2 af ”Over Atlanten”
(Foto: Dan Mariegaard)

Den unge Julia Sofia Aastrup, der til dagligt bevæger sig på YouTube og sociale medier, hopper nu i sejlertøjet.

Hun skal nemlig, sammen med fem andre kendisser, med ”Over Atlanten”.

I selskab med de to OL-guldvindere i sejlads, Jesper Bank og Martin Kirketerp, skal Julia Sofia og de andre deltagere på deres livs rejse over Atlanterhavet i sejlbåd.

Men selvom Julia Sofia har både Anders Lund Madsen, musiker Wafande, Katerina Pitzner, kok Jesper Vollmer og kunstner Kristian von Hornsleth med sig ombord, så er der særligt én ting, hun frygter mere end noget andet:

- Jeg er virkelig ikke særlig glad for mørke, svarer hun Jesper Bank, da han spørger hende, om der er noget hun er bange for.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Ja, jeg tænker, det bliver sådan næsten 50 procent af turen, ik’?, spørger hun grinende.

- Jo, lige præcis, svarer Jesper og griner med.

- Alting, som Julia bliver udsat for herude, vil være fuldstændig nyt. Hvordan det går, det ved jeg ikke, forklarer Jesper til kameraet.

- Hun er klar over, at det sker, men når det sker, så er jeg spændt på at se, hvordan reaktionen bliver, siger den garvede sejler og fortæller deltagerne, at de skal starte turen uden månelys – og altså i fuldstændig mørke.

- Nej, nej, nej. Det er uden tvivl toppen af poppen det vildeste, mest grænseoverskridende, jeg nogensinde har kastet mig ud i, udbryder Julia Sofia efter meldingen.

Se, hvordan det går Julia Sofia og de andre deltagere, når sæson 2 af ”Over Atlanten” har premiere i aften klokken 21.00 på Kanal 5.

Sponsoreret indhold