Reality18. december 2020

Julen i fare: Ida Søjborg er i isolation

Corona-smitten stiger, og det går udover julen, som bliver anderledes for alle. Lige nu hænger højtiden i en tynd tråd for reality-baben Ida Søjborg, som er gået i isolation og risikerer at skulle holde jul alene
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Julen kan blive særdeles ensom for flere danskere pga. den øgede corona-smitte, og en af dem er reality-baben Ida Søjborg.

Hun har nemlig været i nærkontakt med en smittet, og det kan nu føre til, at hun skal holde jul alene.

- Jeg er gået i selvisolation herhjemme, fordi jeg har set nogen, der er testet positiv for corona, fortæller Ida på sin Instagram-profil.

På det seneste har "Love Island"-deltageren ytret sig meget negativt om regeringens corona-restriktioner og den kommende vaccine. Det har medført mange kommentar fra hendes næsten 70.000 følgere.

- Bare rolig, jeg har ikke set nogen siden, og jeg har ikke været ude nogle steder, så i behøver ikke kommentere på, at jeg har smittet andre, hvis jeg overhovedet er ramt, slår Ida fast.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ida_soejborg.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Ida blev kendt, da hun deltog i TV3-døgnfluen "Love Island". Siden har hun medvirket i flere reality-programmer (Foto: Dan Mariegaard)

Den veltrænede fitness-babe ved endnu ikke, om hun selv er smittet, men hun tager naturligvis sine forholdsregler.

- Jeg er ikke påvirket eller noget, så jeg tager det ikke så tungt. Den eneste grund, til at jeg tager det tungt, er, at jeg skal holde jul med min farmor og farfar, siger Ida og fortsætter:

- For deres skyld vælger jeg at blive testet i morgen aften og nok også igen på mandag.

Det er tydeligt at se på Ida, at hun inderligt håber på ikke at være smittet. For hvis hun er det, så er hun nødt til at fejre jul alene.

- Jeg krydser mine fede fingre for, at jeg ikke er ramt, fordi hvis jeg er det, så kan jeg få lov at holde jul alene, og det har jeg ikke ord for, slutter Ida trist af med at sige.

Sponsoreret indhold