Reality 5. august 2016

Joy: - Jeg sad derhjemme og tudede

Starten som realitystjerne var hård for Joy K. Petersen
Foto: Thomas Laursen

Joy K. Petersen er kendt fra realityprogrammer som "Singleliv" og "Mig og min mor", og det var deltagelsen i "Singleliv", der for alvor gjorde danskerne opmærksomme på hende.

Men alt var ikke lige rosenrødt for Joy, da hun tonede frem på skærmen i 2010.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hendes optræden i Kanal 4-programmet fik nemlig seerne op i det røde felt.

- Jeg var aldrig vant til at blive svinet til, og efter udsendelsen af "Singleliv", vendte mit liv sig. Jeg kan huske det første afsnit væltede Danmark med storm! Folk var helt oppe at køre, og jeg sad derhjemme og tudede, da jeg blev ringet op af familien, og de var fucking vrede over det de så! Jeg var så ked af det, og jeg ringede dengang til TV-selskabet og sagde det, men de rådede mig bare til ikke at blande mig offentligt, skriver Joy på sin blog.

Ifølge Joy var en grundene til, at danskerne havde mange meninger om hende og moren Mia, at de talte bramfrit og lige fra leveren.

- Folk kunne slet ikke tåle, at min mor og jeg kunne tale om sex og andre ting. Det var et nyt fænomen, de skulle vænne sig til, skriver Joy.

Men selvom det var hårdt med de mange kommentarer, så mener Joy, at hun også fik nogle gode ting ud af at deltage i TV-programmerne.

- Det var en dum periode i mit liv, men samtidig fik vi altså også nogle fede oplevelser, især da vi kom 2 uger til gran canaria. Det har ikke kun været dårligt, men når jeg lige tænker mig om, så er det nok den værste periode i mit voksenliv.

Se flere billeder af Joy i galleriet herunder

Joy Petersen fra "Mig og min mor"

Sponsoreret indhold