Reality 11. januar

Jonathan fra “Alene sammen”: Her har du set ham før

Det er ikke første gang, han dater på tv
Rikke og Jonathan forsøger at finde kemien i datingprogrammet "Alene sammen", men det er ikke første gang, sidstnævnte prøver at finde kærligheden på tv. nbsp;
Rikke og Jonathan forsøger at finde kemien i datingprogrammet "Alene sammen", men det er ikke første gang, sidstnævnte prøver at finde kærligheden på tv.
Foto: TV 2/ Lotta Lemche

Fire par leder efter kærligheden på en øde ø i Sverige, hvor de skal være alene sammen i 10 dage.

Det er nu tredje sæson, hvor parrene bliver matchet op i håb om at finde deres eneste ene. Men i denne sæson er der ét ansigt, der måske kan virke bekendt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For føler du, at du har set Jonathan, der er sammen med Rikke, før, så tager du ikke fejl. Det er nemlig ikke første gang, han dater på tv.

For fire år siden forsøgte han sig i et andet, men meget lignende, kærlighedseksperiment, da han var med i DRs program “Koden til kærlighed” i 2018.

Annika og Jonathan boede sammen sammen i en måned, selvom de ikke kendte hinanden. 
Foto: DR

I programmet blev han af en computeralgoritme matchet med Annika, og de to var sæsonens højdespringere med et match på 91 procent. 

Og programmet kan på mange måder minde om “Alene sammen”, for de to matchede singler skal nemlig bo sammen i en måned for at finde ud af, om de sammen kan finde melodien.

Desværre blev det blot til et venskabeligt forhold mellem de to, og derfor har Jonathan nu igen kastet sig ud i at finde kærligheden på tv.

Jonathan giver kærligheden endnu et skud sammen med Rikke i "Alene sammen". 
Foto: TV 2/ Lotta Lemche

Hvordan det går i hans jagt på kærligheded kan de se på TV 2 play, når du vil eller klokken hver tirsdag klokken 20:40 på TV Zulu.

Sponsoreret indhold