Reality4. november 2019

Jonass og Teitur afslører deres nye roomie

"Paradise Hotel"-fyrene Jonass Jannec og Teitur Skoubo har længe boet sammen, men nu skal de to drenge til at dele pladsen i lejligheden i København

Nu er det slut med morgenfester, utallige damebesøg og tvivlsom rengøring for "Paradise Hotel"-gutterne Jonass Jannec og Teitur Skoubo.

Eller... det må man i hvert fald gå ud fra. De to venner har nemlig netop afsløret deres nye roomie - og det er ikke hvem som helst.

- Som i alle sammen nok har gættet, og som vi nu vil afsløre, så er det en pige, der flytter ind, starter Teitur med at sige i en ny video på deres YouTube-kanal.

Tilbage i august kom det frem, at stodderhyttens tredje beboer, Casper Haugaard, havde valgt at flytte fra Jonass og Teitur.

Siden da har de to "Paradise"-finalister teaset for, at der snart ville komme en ny roomie til lejligheden i København.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190525_kh_bu6q2759.jpg
 Foto: Krestine Havemann

Før var det "Paradise"-kollegaen Casper Haugaard, som boede sammen med Jonass og Teitur (Foto: Krestine Havemann)

Nu afslører de to bedste venner, at det er ingen ringere end Teitur søster, Sólbjørg, som er flyttet ind i den tidligere stodderhytte.

Og skal man tro Jonass' ord, så er det på ingen måde en dårlig ting, at der kommer endnu en færing ind i lejligheden.

- Vores lejlighed er blevet meget pænere, efter der er flyttet en pige ind. Det er godt til os, konstaterer den flotte fyr.

Du kan se hele afsløringen her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Sólbjørg selv virker da også til at være glad for nu igen at skulle bo sammen med sin bror, selv om det har betydet ekstra tid med støvsugeren i hånden.

- Det er meget sjovt, men der er meget rengøring. Jeg gør meget rent. Men vi har det hyggeligt, og jeg synes, det fungerer godt, lyder det fra "Paradise"-vinderens søster.

Jonass og Teitur har siden deres hjemkomst fra det populære realityprogram boet sammen i en lejlighed i det kendisspækkede Teglholmen i København.

Se Jonass og Teitur lege "Jeg har aldrig...":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold