Jomfruhummer, filet mignon og chokoladebombe: Her er Elvira Pitzner og Mortada Haddads bryllupsmenu

LÆS OGSÅ: Åh nej: En ting gik helt galt efter Elvira og Mortadas vielse
Hvad får man egentlig serveret til et bryllup, som varer over flere dage, og finder sted i smukke omgivelser i det sydfranske på det eventyrlige Château Fengari?
Se alle billederne: Kom med indenfor på Elvira Pitzner og Mortada Haddads bryllupsslot
Hvis det er Mortada Haddad og Elvira Pitzner som er bryllupsparret, så har vi allerede fået svaret.
For på flere forskellige Instagram-storys har en del af gæsterne delt et billede af kortet, hvor menuen står skrevet på.
Menuen er blevet placeret ovenpå gæsternes serviet, hvor hver enkelt af gæsternes navn er blevet broderet på.
Og med en skråskrift, som kan være lidt svær at læse, hvis man er den generation, som ikke blev oplært i skråskrift i folkeskolen, kan man se, at gæsterne fik serveret en treretters menu i går.
Til forret var der både kammuslinger og jomfruhummerhaler, inden hovedrettens fokus var en filet mignon af kalv.
Det hele blev sluttet af med lidt af en chokoladebombe-dessert.
Hele menuen kan du se herunder.
Menuen til Elvira Pitzner og Mortada Haddads bryllup
Forret:
Duo af kammuslinger og jomfruhummerhaler med hummersauce samt tuille på blæksprutteblæk.
Hovedret:
Filet mignon af kalv med piquillo-creme samt kartoffelgratin med kantareller og cherrytomater.
Dessert:
Royal chocolate dome mørk chokolademousse, sprød feuillantine og mørk chokoladeglaze.