Reality28. maj 2015

Jessica Priscilla: Update herfra

Jessica Priscilla knokler med studierne i disse dage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/web1_jessica_priscilla_thomas_l_2.jpg
 Thomas Laursen

Læs flere indlæg fra Jessica Priscilla på hendes blog.

Nu har jeg “arbejdet” med økonomi siden i fredags, og her til aften vil jeg så tillade mig at skrive et indlæg. Jeg studerer til serviceøkonom og nu er det økonomi-eksamen jeg er “midt i” forstået på den måde, at jeg i morges kl. 9 fik udleveret en case som jeg skal beregne diverse tal til og så har jeg 48 timer til denne og så til eksamensdagen får jeg nogle flere opgaver som jeg skal løse når jeg så sidder på studiet til eksamen, skriftligt.

[node:aller-related-content]

Og jeg er ret stolt af mig selv faktisk. Jeg er meget sproglig men erhvervsøkonomi har fanget min interesse og jeg vil super gerne lære det, forstå det og bruge det. Det giver også en kæmpe motivation for det. Og i dag har jeg fået lavet enormt meget og det vil jeg også gøre i morgen. Så jeg tager mig som sagt lige min velfortjente pause. Jeg har jo også brugt mange dage udover dette, på at øve mig til det her. Jeg vil enormt gerne det her! Jeg har også lige haft eksamen i tværfaglig og den skal jeg op til mundtligt efter det her jeg er i gang med nu, så der er nok at se til her.

https://imgix.seoghoer.dk/web4_jessica_priscilla_.jpg
 Jessica Priscilla

Studiet og eksamen er faktisk det jeg bruger mest tid på lige nu. Jeg har p.t. fået det til at gå meget godt op med ikke at arbejde i disse perioder. Studiet er vigtigere end arbejde for mig. Jeg arbejder jo hos Dunkin’ Donuts som deltid. Studiet tager generelt meget af min tid lige nu, og det skal den også. Men jeg ser selvfølgelig også nogle af mine venner, og så ser jeg min familie. – OG noget “Breaking Bad”!

– Jessica Priscilla

Sponsoreret indhold