Jessica Priscilla: Roadtrip med Mor Jette

Foto: Thomas Laursen

Foto: Thomas Laursen

Thomas Laursen

Se flere indlæg fra Jessica Priscilla på hendes personlige blog.

 

Et skønt billede af min mor, fra da hun var omkring 25 år, tror jeg. Elsker det billede. Det skulle lige med <3 (Foto: Privat) 

Her i går var jeg med min mor på “roadtrip” til Lolland og det gik godt og var rigtig hyggeligt. Jeg startede med at køre derhen, og jeg blev godt nok smadret og træææt. Det er alligevel en længere tur end man regner med.  Vi var bl.a. henne at besøge min morfars grav. Her kan I se en video derfra som min mor filmede. Der blev jeg lidt rørt.

Det var rart at besøge min morfars grav selvom den er langt væk. Og jeg synes min mor er en fantastisk datter fordi hun er som hun er og fordi hun også tager sig af hendes fars gravsted og gerne tager hen at besøger det. Og jeg tager også gerne hen til min morfars grav sammen med min mor. Det er også altid hyggeligt at køre rundt med min mor og hygge. Og det var også rart at få besøgt graven. Vi fik også lige sat nogle blomster og sådan. 

Foto: Jessica Priscilla

Min morfars grav. (Foto: Privat)

På vejen hjem tog vi forbi Carl’s Jr. i Næstved. Min mor skulle ikke have noget at spise, men kun noget at drikke, men jeg fik så smagt en af deres menuer. “Famous Star” hed den vist, af de dér “charboiled burgers”. Carl’s Jr. er et californisk burgersted og da vi elsker USA skulle vi jo lige forbi dér. Det var også rigtig flot og hyggeligt. Men jeg synes ikke at det var noget særligt. Deres shakes var rigtig gode men deres onionrings og burgeren var ikke noget vildt specielt, men smagte fint.

Jeg fik dog betjening af en kvinde på min egen alder som gav mig en dårlig, misvisende service, hvis man kan kaldet det dét. Hun var forvirrende og gav mig misvisende information om maden ift. menu og pris og sådan, og det gav bare en mega dårlig start-oplevelse. Jeg tror ikke, at jeg tager til Carl’s Jr. igen. Så hellere vente på det nye burgersted på hovedbanen.  Men alt i alt en hyggelig tur. :-*

Foto: Jessica Priscilla

(Foto: Privat)

Jeg har ferie og jeg glæder mig også til jeg skal i praktik. Og så starter jeg på et studiejob, så det skal nok også blive godt. Og så skal jeg på Vig Festival, bl.a.

Kender I Carl’s Jr. og hvad synes I? Hvad skal I lave i jeres ferie?

– Jessica Priscilla

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close