Jessica Priscilla: I'm the new normal

(Foto: All Over Press)

(Foto: All Over Press)

All Over Press

LÆS FLERE INDLÆG fra Jessica Priscilla på hendes personlige blog.

Hey everybody! Jeg sidder stadig midt i eksamen og ville lige komme med et indlæg her i en af mine “pauser”..  Jeg har efterhånden fulgt The Kardashians rigtig længe. Da jeg boede hjemme, så min mor og jeg det hele tiden på E!. Og jeg forsøger da stadig at følge med.  Jeg synes det er super spændende og jeg synes det er vildt fedt at de har skabt så stort et “imperium”. Thumbs up to that! Jeg har også før omtalt Kylie Jenner på min blog.

Det er selvfølgelig Caitlyn Jenner jeg vil fokusere på i dette indlæg. Jeg læste lige for nyligt at hun vist er en af dem der på kortest tid har fået over 1 million likes eller sådan noget lign. Wow! Og selv Obama har Tweetet om Caitlyn Jenner.. cool nok!

(Foto: All Over Press)

(Foto: All Over Press)

Jeg har altid godt kunne lide Bruce Jenner. Han har altid virket som en rigtig god far og stedfar og menneske, i det hele taget. Og til jer der ikke ved det, er Bruce Jenner “blevet til” Caitlyn Jenner. Bruce har følt i maaange, maaaange år, at han var mere kvinde end mand. Men først nu har han kunnet “komme frem” med det, så at sige. Og det tager jeg hatten af for! Og det virker også som om, at hans familie tager det pænt. De næste afsnit af KUWTK bliver vilde, ser det ud til. Rigtig spændende.

(Foto: All Over Press)

(Foto: All Over Press)

Der kommer også et program på E! om Caitlyn Jenner, og det glæder jeg mig til at se. Det tror jeg bliver vildt spændende. Igen, jeg tager hatten af for Bruce Jenner for at stå ved, og være blevet, Caitlyn Jenner. Og noget der virkelig fik mig til at blive en smule sentimental var, da Caitlyn sagde til sin familie, at det sidste hun ville var, at såre dem. Igen, fantastisk at hun virkelig har overskud til at tænke på sine børn og stedbørn når man tænker på, hvor  svær en situation Caitlyn selv er i. Mine forældre har også altid tænkt på mig først. Det samme vil jeg gøre ift. mine egne børn. Og jeg synes det er fantastisk, at Caitlyn også tænker på sine børn og stedbørn i denne situation. Bruce Jenner har også altid gjort meget ud af at fortælle sine stedbørn, at han også ser dem som sine børn. Og her nu hvor at han er blevet skilt med Kris Jenner så tror jeg stadig at han vil se dem som sine børn. Han har jo fulgt dem lææææænge og taget sig af dem.

Ift. Caitlyn Jenners billede til Vanity Fair synes jeg faktisk, at hun er en pæn kvinde. Og det er vildt fedt at hun tør stille op som hun gør.  Velkommen, Caitlyn Jenner!

Bruce Jenner og Caitlyn Jenner er jo den samme, så jeg håber ikke forvirringen har været for stor i dette indlæg til jer der ikke kender “historien”. Men mit budskab med dette indlæg var bl.a. at fortælle, at jeg synes det er enormt stort af Bruce at “blive til” Caitlyn og at jeg håber hans historie kan hjælpe andre i samme situation. “I’m the new normal” siger Caitlyn i promo’en til hendes nye show på E! og det tror jeg også på. <3

– Love, fra Jessica Priscilla.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close