Jessica Priscilla: Drinks og sushi

Jessica Priscilla: Drinks og sushi

Læs flere indlæg fra Jessica Priscilla på hendes blog.

Heeeey everybody!

Sikke en skøn morgen det er! Jeg havde en super hyggelig dag i går, og forleden dag var jeg også ude at hygge mig (det hører I om i det her indlæg) og i dag bliver også hyggelig. Og min mundtlige eksamen er overstået, og gik godt med en masse flotte ord med på vejen! Dét er skønt! OG Solen skinner! Jeg håber også I har det godt! Jeg har mere tid til at blogge nu, så det glæder jeg mig til!

Her forleden dag var jeg ude med min veninde, Charlotte og spise sushi og drikke drinks.. Det havde vi talt om længe, og endelig fik fandt vi en dag! Jeg elsker sushi (og lækre drinks..) så det var perfekt.. Charlotte er faktisk mere til deres sticks, og de skulle også være vildt lækre!

Hun fik derfor nogle forskellige sticks og jeg fik forskelligt sushi med både and, laks, reje og sådan.. Og så fik jeg en japansk drink med japansk whiskey som også var god, men lidt kras og så en lækker drink uden alkohol, med lemonade. Vi var inde at spise sushi på Tivoli Hotel. Og sikke nogle sjove elevatorer de har med lys og alt muligt.. Hehe.

Og er du gaaaaaal man kom højt op! Det var virkelig fedt! Vi sad indenfor, da det blæste en del + udsigten på den side var ikke så flot pga. renovering el. lign. Og efter maden fik vi de to andre drinks med en flot udsigt og hyggesnak på nogle gynger. Det var såå hyggeligt. Men ift. min højdeskræk.. så viste Charlotte mig et gulv der er gennemsigtigt. :O Det var ret vildt at se gennem!

Hvad synes du om sushi? Og har du været samme sted?

– Jessica Priscilla

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close