Reality 6. januar 2022

Jesper Buch i ”Løvens hule”: - Kongen er tilbage

DR blænder op for endnu en sæson af investeringskonkurrencen for iværksættere, ”Løvens hule”, og Jesper Buch er som altid klar med den store pung.
Foto: DR

Som den eneste løve, der har deltaget i samtlige seks sæsoner af ”Løvens hule”, er Jesper Buch igen på tronen til en ny omgang.

I dag er der nemlig premiere på syvende sæson af DR-programmet, hvor Jesper Buch har rekorden for både at have brugt flest penge i alt og have lavet flest antal investeringer.

- Når min puls begynder at gå lidt op, så er det en kombi af business og hjerte, fortæller forretningsmanden i introen til den nye sæson.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han har i de tidligere seks sæsoner brugt i alt 11.850.000 kroner på at købe sig ind i danske opstartsvirksomheder, der har tilbudt sig i ”Løvens hule”. 30 forskellige firmaer har Jesper Buch investeret i.

Til sammenligning har den næstmest investerende løve, Jacob Risgaard brugt 8.800.000 kroner i hulen. Det viser en opgørelse fra Finans.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Per Arnesen

Jesper Buch er den eneste oprindelige løve i hulen. Foto: Per Arnesen

Så det er altså Jesper Buch, der lige nu sidder på tronen.

Og vi bliver allerede i introen til først afsnit af syvende sæson lovet, at Just-eat-stifteren har den helt store tegnebog med igen i år.

- Kongen er tilbage. Kongen. Er. Tilbage.

"Løvens hule" bliver sendt kl. 20 på DR1 og kan ses nu på DRTV.

Sponsoreret indhold