Reality20. januar 2023

Jerry Jensen single efter Reality Awards: Han har misbrugt mig

"Landmand søger kærlighed"-deltager Jerry Jensens lykke brast, dagen efter han til Reality Awards viste sin nye kæreste frem
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Reality Awards 2023: "Landmand"-deltager har fået ny kæreste
 Video: SE og HØR

Det var en storsmilende Jerry Jensen, der med julelys i øjnene fortalte SE og HØR, at han havde fået en ny kæreste.

Den tidligere "Landmand søger kærlighed"-deltager strålede af lykke, da han til Reality Awards 2023 fortalte om sin tyske kæreste Frank, som han havde mødt på færgen til Rostock, hvor han har job som sælger i parfumeafdelingen.

De to nåede at danne par i tre måneder, efter Jerry Jensen, 42, mødte ham på den færgerute, hvor de arbejder på hver sin færge.

Desværre er forholdet nu sluttet brat, fortæller Jerry Jensen.

Parret havde ifølge ham aftalt at løse nogle specifikke udfordringer med Franks fire fritgående dyr for at realitydeltageren bedre kunne besøge ham i Rostock - men den tyske caféarbejder havde holdt ham hen.

Jerry Jensen havde Frank med til Reality Awards 2023.
Jerry Jensen havde Frank med til Reality Awards 2023.
 Foto: Lars H. Laursen

– Han løj om, at han ville løse vores problemer, fordi han gerne ville med til Reality Awards, siger en rystet Jerry Jensen i dag til SE og HØR.

– Jeg var så glad, og så sprænger bomben bare.

Da han dagen efter showet fandt ud af, at Frank ikke havde tænkt sig at diskutere forholdet, som Jerry troede, kørte han ham straks til færgen.

– Så skrev han til mig, at han havde planlagt det hele, og at planen var gået 100 procent i opfyldelse – og at han havde det så sjovt med at kunne narre mig på den måde, uddyber Jerry Jensen og fortsætter:

– Jeg tænkte bare: Det er løgn, det her. Det er så groft, som noget kan være. Jeg er rystet.

Samme aften har ekskæresten ifølge Jerry Jensen sendt ham et billede af en ny fyr på besøg i Rostock.

– Han har misbrugt mig. Han har udnyttet mig fuldstændig. Men han viser sig selv som en rigtig dårlig person, og alle til Reality Awards har set ham. Så det er en rigtig dum plan, han har lavet.

Trods sit knuste hjerte har Jerry Jensen dog ikke givet op på at finde kærligheden igen.

– Jeg skal nok komme videre, det er jeg nødt til. Jeg har lært af mine fejl, og livet må gå videre. Der er nok en anden derude et sted, slutter han.

Sponsoreret indhold