Jeppe Risager scorer Josefine Simone: Sådan er vores forhold

I "Ex on the Beach" var der fart på Jeppe Risager, som rendte fra den ene pige til den anden. Nu ser det ud til, at han er blevet mere glad end normalt for YouTube-stjernen Josefine Simone Dahl.

På de sociale medier har man over den seneste tid kunne se, at de to kendisser har været sammen bare de to af flere omgange.

Senest i går var der dømt maksimal hygge, da Jeppe og Simone lavede hjemmelavede burgere sammen.

Nu fortæller "Ex on the Beach"-stjernen om sit forhold til youtuberen, og han forsikrer, at det stadig er meget tidligt.

- Vi hygger os bare lige lidt. Hun er en sød pige, og vi har det sjovt sammen, siger Jeppe til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

Josefine og Jeppe vil på sigt kunne danne et stærk powerpar inden for den danske verden, hvis de ender med at blive kærester (Foto: Dan Mariegaard, Søren Lamberth)

Jeppe lægger ikke skjul på, at han synes, at Josefine er en sød pige, som han gerne vil lære bedre at kende. Og han er heller ikke afvisende, da han bliver spurgt, om flirten med YouTube-stjernen kan blive til mere på sigt.

- Altså… det er jo svært at svare på, fordi vi kun har set hinanden et par gange, så det er meget nyt, svarer Jeppe og fortsætter:

- Jeg synes, hun er en meget, meget sød pige, og jeg meget interesseret i at lære hende bedre at kende.

På Instagram har man kunne se de to turtelduer hygge sig og flirte i stor stil. Og selv om han ikke vil indrømme det helt, så var det Jeppe, som tog det første skridt og skrev til Josefine.

- Jeg tog simpelthen det farlige muligt at sende hende en DM (privat besked på Instagram red.). Jeg siger altid, at hun skrev først, men jeg skrev måske først, indrømmer gavflaben.

Du kan se mere til Josefine på hendes Instagram-profil her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close