Reality 24. april 2022

Jeppe Risager om "Ex on the beach"-forhold: Tilfældigt, det blev Sarah

Jeppe Risager afslører, at forholdet til Sarah Thomsen i "Ex on the beach 7" er led i et projekt
Foto: Gregers Overvad

Der er stor forvirring blandt "Ex on the beach"-fans og deltagere, for villaens veteran, 23-årige Jeppe Risager, har lagt en ny stil for dagen i det dramatiske knaldeprogram.

I øjeblikket kan seerne følge med i, hvordan Jeppe Risager igen og igen prøver at få et forhold op at stå med Sarah Thomsen, 21, som han ønsker at låse sig med, så de to kun er sammen med hinanden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er noget anderledes fra den Jeppe Risager, vi har set i tidligere sæsoner, der hopper fra hunkøn til hunkøn, som var der ingen dag i morgen.

En Jeppe Risager, som Sarah Thomsen også tydeligt husker at have set på skærmen.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: Discovery Networks Danmark

Sarah Thomsen og Jeppe Risager i "Ex on the beach 7". Foto: Discovery Networks Danmark

– Jeg er meget usikker på Jeppe, fordi jeg har set, hvordan han i de andre sæsoner bare tager hver eneste pige, han kan få. Så jeg kan ikke forstå, hvorfor han lige pludselig gerne ville være eksklusiv med mig – også fordi jeg slet ikke er hans type, siger Sarah Thomsen til SE og HØR.

– Det lyder sgu lidt for godt til at være sandt, og jeg gider ikke at blive såret, forklarer hun om sine mange afvisninger af Jeppe Risager, som hun ellers understreger, at hun havde det sjovt sammen med.

– Vi har det jo sjovt sammen, og det er noget, jeg vægter meget højt. Han er heller ikke en grim fyr, han er pæn nok. Men jeg gider ikke være endnu en af de piger, og jeg har heller ikke følelser for ham, for jeg er meget påpasselig.

– Det var der, jeg endte

At Sarah Thomsen ikke er Jeppe Risagers type, tilslutter han sig.

At det alligevel er hende, han går efter, er et rent tilfælde, afslører nordjyden nu over for SE og HØR.

– Jeg havde et projekt om, at jeg ikke bare skulle bolle alle derinde. Jeg ville prøve noget med en eller anden derinde: Jeg havde på forhånd tænkt, at jeg i denne sæson skulle prøve at lære en pige at kende. Det blev så Sarah. Det kunne lige så godt have været en af de andre, siger Jeppe Risager.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: Gregers Overvad

Sarah Thomsen og Jeppe Risager til premieren på "Ex on the beach 7". Foto: Gregers Overvad

Jeppe Risagers projekt går ud på, at han gerne vil finde en kæreste.

– Hvis man ikke har noget for sig selv, så lærer man aldrig nogen bedre at kende. Så bliver man bare ved med at gå rundt i dammen, og der er jo mange smukke piger inde i villaen, fortæller realitystjernen og fortsætter:

– Men Sarah og jeg har intet til fælles. Jeg er ikke forelsket i hende, der når jeg aldrig hen. Jeg vil gerne prøve at snakke med hende og lære hende at kende for at finde ud af, om der kunne være noget eller ej – også så man kan få lukket den, hvis der ikke er noget.

Nye tider

Missionen om at holde sig til Sarah Thomsen er dog lige ved at mislykkes, da en ny, kvindelig eks kommer ind i dagens nye afsnit – men Jeppe Risager holder stand for at bevise over for sig selv, at han har givet det der med én pige en chance.

– Jeg tænker umiddelbart, at det kunne være sjovt at hygge med den nye pige, da hun kommer. Men jeg havde sagt til mig selv inden: "Nu prøver jeg lige med Sarah". Jeg kunne dog godt have fundet en andet at flirte med, hvis jeg havde lyst til det.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: Kaspar Wenstrup

Jeppe Risager var tidligere kærester med islændingen Sara Run Isafold, som han mødte i anden sæson af "Ex on the beach" efter at have lagt vejen forbi blandt andre Fie Laursen. Foto: Kasper Wenstrup

Jeppe Risager har selv en forklaring på sit pludselig stilskift. Det handler om et bedre ophold i villaen samt en fremskridende alder.

– Det er nye tider. Jeg er blevet en lille bitte smule ældre, det tror jeg, har noget med det at gøre. Jeg har også været med så mange gange, at jeg ved, hvor kedeligt det kan blive, hvis du bare boller rundt med alle, for så har du ikke nogen at hygge dig med i løbet af dagen. Man er nødt til at flirte med nogen på et halvseriøst plan.

Sponsoreret indhold