Jeppe Risager og "Paradise"- Anne K.: Sådan er vores forhold

Over den seneste måned har Jeppe Risager fra "Ex on the Bech" set en hel del til "Paradise Hotel"-skønheden Anne Sofie Krab.

De to tv-turtelduer har dog ikke været så villige til at sætte titel på eller til at forklare deres relation.

Men til Reality Awards 2021 kyssede de to reality-stjerner foran hele salen, og kærligheden er ikke til at tage fejl af. Den jagter Jeppe nemlig altid.

- Kærligheden er svingende. Jeg prøver at gøre mit bedste for at finde den, det gør jeg altid, siger Jeppe til SE og HØR.

Og noget kunne altså tyde på, at han har fundet kærligheden i Anne Sofie, som er et af de prominente navne fra den nuværende sæson af "Paradise Hotel".

Artiklen fortsætter under billedet...

Jeppe og Anne Sofie har et godt øje til hinanden

Til Reality Awards 2021 var det tydeligt at se, at der er amoriner i luften mellem de to tv-turtelduer (Foto: Dan Mariegaard)

- Anne Sofie og jeg var sammen i forgårs, hvor hun lakerede mine negle, og gjorde mig klar, forklarer Jeppe, som prøver at snakke udenom.

Har du stadig noget kørende med Anne Sofie?

- Tjaaa, nu ses vi, og det er stille og roligt. Vi tager en dag ad gangen, svarer den farverige tv-kendis og fortsætter:

- Det skal ikke gå for hurtigt, men hun er meget sød.

Det mulige kendispar har ikke sat titel på deres forhold endnu. Faktisk var de ikke helt klar over, om de var så eksklusive, at de ikke må tage med andre hjem,

- Det kan godt være, vi lige skulle tage en snak om det, for vi har slet ikke snakket om det, griner Jeppe.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close