Reality5. april 2022

Jeppe Risager forklarer sin seksualitet: Gay for Marco Harry

Der er lidt homoseksualitet i alle mennesker, mener Jeppe Risager, der dog kun kan se sig selv med Marco Harry, hvis han skulle droppe kvinderne.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Man er vel altid en lille smule gay, er man ikke det? Det tror jeg, alle er. Alle er en lille smule gay.

Sådan svarer Jeppe Risager, da han vil forklare og beskrive sin seksualitet til SE og HØR.

– Nu har jeg aldrig været god til matematik, men lad os sige, jeg er fem procent gay lige nu. Når man hviler nok i sig selv, så begynder man en lille smule at kigge på lidt andre. Men det er kun Marco, jeg har øjne for, det skal også lige siges.

Og lige præcis Marco Harry, som er tidligere "Paradise"-deltager og nu medvirker i den splinternye sæson "Ex on the beach" sammen med Jeppe Risager, har jyden længe haft et blødt punkt for.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/marco_harry_og_jeppe_risager_i_bad.png
 Foto: Privat

Marco Harry og Jeppe Risager i bad sammen. Billedet blev taget ned af Instagram, hvorefter Marco lagde det op igen med beskæring. Her er hele billedet. Foto: Privat

Udover at være kærlige, når de to realitystjerner er i festlig lag, så lægger Marco Harry og Jeppe Risager heller ikke skjul på deres nære forhold i dagligdagen.

Blandt andet har Marco Harry for nylig delt ovenstående billede, hvor han og Jeppe Risager er i kærlig omfavnelse under bruseren.

– Der er vi på 30 procent gay, fortæller Jeppe Risager.

– Der er det ved at gå galt. Det begynder at blive rigtig slemt, det vi laver nu. Men det er udelukkende Marco, jeg finder tiltrækkende som mand lige p.t.

Og nu hvor syvende sæson "Ex on the beach" løber af stablen med begge fyrene i startcastet, er der lagt op til masser af festligheder.

– Det kan jo være, vi finder kærligheden derinde sammen, det ved man aldrig, slutter Jeppe Risager.

Ifølge Marco Harry sker der dog lige præcis intet i hans kærlighedsliv, efter han har droppet Sille Nimholm.

Sponsoreret indhold