Reality3. april 2022

Jeppe Risager censureret: Sexscene klippet ud af "Ex on the beach"

Der er flere vigtige hændelser, der er klippet ud af premiereafsnittet i "Ex on the beach", fortæller Jeppe Risager, der mener, redigeringen danner et forkert billede.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Censur er næppe noget, du forbinder med det saftige realityshow "Sex on the ..". undskyld, "Ex on the beach".

Ikke desto mindre mener Jeppe Risager, at mere end én vigtig scene er blevet klippet helt ud i redigeringen af første afsnit af den nye sæson, der har premiere i dag.

Afvisning og pool-sex slettet

Da SE og HØR taler med Jeppe Risager om hans reaktion på premiereafsnittet, kommer han straks med et dementi.

– Jeg synes faktisk, de klipper lidt ud. Der er nogle vigtige scener, der er blevet klippet ud, fortæller Jeppe Risager og fortsætter:

– Jeg afviser nogle piger også, og det synes jeg ikke rigtig, de viser.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ex-on-the-beach-7-a_6249d4987c93c.jpg
 Foto: Discovery Networks Danmark

Emilia, Sarah, Jeppe, Regitze og Michelle i "Ex on the beach" 7. Jeppe får lagt an på både Sarah og Regitze første aften og ender i seng med førstnævnte. Men der skete også andre ting, som ikke er kommet med på tv. Foto: Discovery Networks Danmark

– Jeg afviser Regitze nede i det hjørne og går ned til Sarah. Der er ikke noget med ih og åh, jeg siger nej til hende og går ned til Sarah. Det er det, der egentlig talt sker.

Jeppe Risager ender med at hygge sig med Sarah Thomsen den første aften, men også her er en del af fortællingen forsvundet i klipperummet, mener "Ex on the beach"-veteranen.

– Altså vi boller jo også i poolen, men det klipper de ud. Det giver ikke så meget mening. Vi har sex i poolen og så oppe i sengen bagefter.

Sarah Thomsen bekræfter til SE og HØR, at hun og Jeppe havde sex i poolen første aften.

– Ja, det er rigtigt, det er blevet klippet ud. Det er jeg også overrasket over, siger hun.

Se og hør Jeppe Risager fortælle om alt det, der manglede at komme med i den færdige version af premiereafsnittet i videoen i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold