Reality2. oktober 2015

Irina om ”Divaer i junglen”: - Jeg skulle aldrig være taget afsted

Reality-baben Irina Babenko fortæller ærligt i et nyt blogindlæg, at hun skulle være blevet hjemme under optagelserne til ”Divaer i junglen”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/irina_babenko.jpg
 Foto: All Over Press

Selvom Irina Babenko gik hen og vandt ”Divaer i junglen” for tre år siden, så sagde hendes mavefornemmelse hende, at hun burde være blevet hjemme i stedet. Der var nemlig alvorlig sygdom i den nærmeste familie.

- Min mormor døde desværre, mens jeg var afsted, fortalte min mor mig den dag (da Irina kom hjem. red). Det lyder måske virkelig langt ude, men jeg kunne mærke det, da jeg var dernede. Jeg tror ikke på den slags ting, men husker tydeligt hvordan jeg havde det. I dag var hun blevet 80 år, skriver Irina i et nyt blog-indlæg.

Mormoderen havde stor betydning for Irina, der er mor til datteren Allessia, men hun nægtede at forlade reality-programmet i utide for at besøge sin syge mormor.

- Vi var dernede i en måned, og halvvejs var jeg nødt til at gå i en eller anden G.I. Jane-mode, for at vinde. Min motivation var – vinder jeg, så får jeg lov til at tage hjem, reflekterer Irina Babenko i sit blogindlæg.

Reality-stjernen, der har datteren sammen med kæresten Morten Brangstrup, endte som bekendt med at vinde programmet. Og trods den dårlige nyhed på hjemmefronten, så fortryder hun ikke, at hun var med i ”Divaer i junglen”.

- Det var en hård måned, men jeg kan ikke sige, at jeg ville have været den foruden, tværtimod… det var virkelig godt for mig on many different levels, skriver Irina.

Irina har endda givet datteren mellemnavnet ’Maria’, som er momorens navn.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold