Reality 11. april 2015

- Jeg har helt glemt sex

Der er ikke meget gang i soveværelset hos Linse Kessler i øjeblikket
Af af

Linse Kessler: Labre looksLinse Kessler er en travl kvinde. Faktisk har reality-stjernen så travlt, at hun slet ikke har tid til at dyrke sex. Det fortæller den populære TV-kendis i programmet "Wiki-værkstedet" på Radio 24syv, hvor hun bliver spurgt om hun opfatter sig selv som sexsymbol.

Nederst kan du se et galleri med Linses labre looks

LÆS OGSÅ: Linse om fans: Jeg fuldkommen skør i hovedet af det

LÆS OGSÅ: Linse spillede med rockere og narkomaner

LÆS OGSÅ: Mopper: Vores askebægere blev stjålet

- Nej, det gør jeg ikke. Jeg har helt glemt sex, fordi jeg har så travlt. Men jeg synes ikke, mine bryster er sexede. De er dejlige for mig. Nogen vil synes, at de er frækkere end nogle (bryster, red.), der er mindre. Det er slet ikke sådan, jeg ser på dem. Mange mænd er forskrækkede for mine bryster. De aner ikke, hvor de skal starte. Når de ser dem i real live, siger de: "hold da kæft, mand." Det kræver sin stodder, griner Linse.

Brystbomben forklarer, at en del af hendes tid går med at protestere over hundeloven. Senest ved et møde med Dennis Flydtkjær, Dansk Folkepartis dyrevelfærdsordfører.

Hvis du vil se hvad Linse bruger sin tid på, kan du se med i "Familien fra Bryggen", der bliver sendt torsdage klokken 20 på TV3.

Sponsoreret indhold