Reality24. marts 2018

Fie Laursen om "Besat af Bad Boys": Jeg er i chok

Fie Laursen er ikke begejstret for det kvindesyn, der lægges for dagen i TV3-programmet "Besat af Bad Boys"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fie-badbaoys.jpg
 Foto: TV3, Thomas Laursen

I starten af marts havde TV3 premiere på programmet, "Besat af bad Boys", hvor vi følger en gruppe unge kvinder, der bestemt ikke er på jagt efter svigermors drøm.

De tænder på tusser, muskler og attitude - i deres øjne er en rigtig mand én, der kan bestemme over dem og sætte dem på plads.

I et blogindlæg kommer Fie Laursen med sin uforbeholdne mening om det kontroversielle program, og hun indrømmer, at hun bliver både underholdt, men også forarget.

- Jeg har INTET imod pigerne, der er med, for vi er alle så forskellige jo, og jeg synes faktisk, de fleste af dem virker rigtig godhjertede, men bare er vokset op i andre rammer, starter Fie Laursen med at skrive om pigerne i realityprogrammet.

Men der er alligevel et par ting, der falder "Paradise Hotel"-stjernen for brystet.

Det første, som Fie Laursen krummer tæer over den unge kvinde Nat, der arbejder som stripper og gerne dater mænd, der sidder i fængsel. Men det er faktisk ikke det, der forarger bloggeren.

- Jeg er så splittet omkring hende. Det ene øjeblik virker hun vildt sød, velovervejet, og som hun har noget imellem ørerene - og BOOOM... Så fyrer hun den ondeste opførsel af. Jeg sidder og krummer tæer for vildt, når hun snakker så hårdt og koldt til sine dates, bare fordi de ikke lige sætter hende på plads eller er hårde ved hende. Det jo for fanden en date? Det er jo ikke normalt at skulle være hård ved sin date. Jeg er i chok, skriver Fie Laursen på sin blog.

En anden af "Bad Boy"-pigerne, Amalie, får også et par ord med på vejen.

Amalie har en meget dominerende kæreste, og hun skal nærmest spørge ham om lov, når hun skal i byen, ligesom hun også skal lave alt husarbejdet.

- Jeg håber ikke, at de unge piger, der sidder og ser programmet, tror at en mand er en, der bestemmer over en, kunne finde på at lægge en hånd på en, arbejder kriminelt eller har siddet i fængsel eller gør nu. Jeg bliver seriøst helt ked af det, når jeg ser unge, smukke piger gå efter en farlig fyr, konkluderer Fie Laursen på sin blog.

I videoen kan du se, om "Besat af Bad Boys"-pigerne i virkeligheden er besatte af bad boys:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold