Reality 10. marts

Jasmin Gabay åbner kvindeklub

"Den store bagedyst"-stjernen Jasmin Gabay har besluttet at udvide sine kvindefrokoster til en reel klub.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter hun blev kendt i "Den store bagedyst", er Jasmin Gabay begyndt at afholde særlige kvindefrokoster under navnet "Lady Lunch".

Men nu tager DR-stjernen idéen videre til næste niveau.

Jasmin Gabay har nemlig besluttet at udvide konceptet og åbne en kvindeklub med titlen "Lady Lunch Club".

- Jeg lavede "Lady Lunch" for to år siden, fordi jeg havde lyst til at styrke mit eget netværk og løfte andre damer og ligesom bare være med til, at vi kan bygge noget sammen, forklarer den tidligere realitydeltager og uddyber:

- Det har vi gjort, og det gør vi stadig, og jeg har fundet ud af, at noget af det fedeste, det er at lave boss energies sammen med andre damer. Jeg har lyst til, det skal være stort, jeg har lyst til, at vi skal lave en bevægelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Gregers Overvad

Twerkqueen Louise Kjølsen og Jasmin Gabay til Charity Catwalk i september 2021. Kjølsen er en af debattørerne i Lady Lunch Club. Foto: Gregers Overvad

Jasmin Gabays nye klub åbner med et event for kvindelige iværksættere, hvor andre kvindelige iværksættere holder foredrag og paneldebatter.

Arrangementerne bliver afholdt en gang i kvartalet og er på tværs af brancher, forklarer ophavskvinden, der tager knap 1.000 kroner for entré.

Den nye klub er først lige blevet annonceret i dag, men billetterne er allerede til salg, ligesom kagekonen har planalgt det meste af det første event, hvor betalere kan opleve blandt andre Twerk Queen, Ane Høgsberg og Elisa Lykke på scenen.

- Det bliver så BOSS ENERGY, jeg glæder mig så sindssygt meget, siger Jasmin Gabay.

Sponsoreret indhold