Janni rystende nervøs: Sov med kniv i sengen

Janni Ree med sin 23-årige datter Nathalie Mathorne til premiere på filmatiseringen af Stephen Kings \

Janni Ree med sin 23-årige datter Nathalie Mathorne til premiere på filmatiseringen af Stephen Kings "IT del 2".

(Foto: Martin Høien)

Da der for nylig var gallapremiere på filmatiseringen af Stephen Kings klovnegyser "IT del 2", havde 49-årige Janni Ree sin 23-årige datter Nathalie Mathorne med som støtte.

Forsidefruen får nemlig nemt nerver på.

– Jeg er bange for at sove alene og være alene hjemme. Da jeg var lille, tog jeg altid en stor køkkenkniv med i seng under hovedpuden. Vi boede i hus ude på landet, og det var altid mørkt, så selvfølgelig var man bange. Heldigvis er Karsten der, når jeg kommer hjem i dag, men han kan jo ikke høre noget, lød det skræmt fra "Oddset-Janni".

Artiklen fortsætter under billedet ...

Klovnen Pennywise i "IT" er bestemt ikke for børn og sarte sjæle. (Foto: Warner Bros. Pictures)

Janni forlader Karsten

Ud over at medvirke i "Forsidefruer" medvirker Janni i Viafree-serien "VIP i familien", hvor også Nathalie er med.

Når mor er en af Danmarks største realitystjerner, er der ikke tid til meget familiehygge. Derfor flytter Janni for en stund ind hos Nathalie i hendes københavnerlejlighed, hvilket man kan følge i den nye realityserie her.

Forud for indflytningen siger Janni i et klip fra Viafree-programmet:

- Vi ses ikke så tit. Så det bliver lidt specielt og anderledes, at vi nu skal tilbringe en hel weekend sammen – det er spændende. Det er jo mange år siden, at hun er flyttet hjemmefra, så det kan godt gå galt. Nathalie kan godt være lidt påståelig.

En af grundene til, at Janni tror, at det kan gå galt, når hun flytter ind hos Nathalie, er, at de lever to meget forskellige liv. 

- Det er jo lidt sjovt, at min datter og jeg lever fuldstændigt forskelligt. Jeg bor jo i et kæmpe hus, hvis man kan kalde det sådan, og min datter bor i en 2-værelses lejlighed med hendes mand og hendes hund. Så der er ikke meget plads – det bliver lidt af en omvæltning, at jeg flytter fra slottet ind til en 2-værelses lejlighed, lyder det fra Janni. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close