Reality12. august 2018

Se billederne: Janni Rees datter er blevet gift

Janni Rees datter, Nathalie Mathorne, blev i går smedet sammen med sin kæreste – se de romantiske billeder lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/janni_ree_og_datter.jpg
 (Foto: All Over)

Selv om sommervejret og hedebølgen (for en stund) har forladt Danmark, strålede Janni Rees datter, Nathalie Mathorne, i går som en vaskeægte sol.

Den unge kvinde blev nemlig smedet sammen med sin kæreste Mads Bislev Jakobsen.

Smukke Nathalie var traditionen tro iført hvid kjole og bar en smuk brudebuket, da hun forlod kirken med sin nye ægtemand under armen. Efterfølgende har flere af gæsterne lagt billeder af det nygifte par på de sociale medier.

Det samme har Nathalies mor, Janni Ree, der naturligvis også deltog i festlighederne sammen med sin mand, Karsten.

Det var også Janni, der var med til at arrangere datterens polterabend tidligere på sommeren. Den indebar blandt andet dildoparty, bådtur og strip.

– Min polterabend startede med et dildoparty, hvilket jeg klart er positivt overrasket over. Det var simpelthen så sjovt og underholdende, uden at blive plat, skrev Nathalie tidligere på sommeren på sin mors blog, da hun afslørede detaljer fra sin polterabend.

Efterfølgende blev hun hentet i en limousine, som fragtede hende til havnen, hvor selskabet blev samlet op af en båd. Her blev der serveret aftensmad og kolde drikkevare, og så ventede der en glædelig overraskelse på land:

– Da båden blev sejlet i havn, fik jeg øje på et velkendt ansigt: Nemlig stripper Daniel, som jeg også havde til min 18 års fødselsdag. Jeg fik selvfølgelig et stripshow, men det var ikke kun mig der blev hevet rundt. Daniel er god til at få alle med, så det ikke bliver kedeligt for dem, der ser på. Det blev ikke perverst, men derimod hylende morsomt, skrev Nathalie på sin mors blog.

Sponsoreret indhold