Reality29. juli 2022

Janni Rees barnebarn indlagt: Sådan går det nu

Janni Ree håber, at barnebarnet snart kan blive udskrevet
Janni Ree
Forsidefruen Janni Ree fortæller, hvordan det går med hendes lille barnebarn, der er syg med RS-virus.
 Foto: Gregers Overvad

Janni Ree holder sammen med resten af familien vejret i håb om, at hendes to måneder gamle barnebarn, Helmer, snart kan blive udskrevet fra hospitalet i Randers, hvor han har været indlagt, siden han pludselig stoppede med at trække vejret, mens de var i Ree Park.

Ud over blodforgiftning har den lille purk fået en RS-virus, som nu skal slås ned, så han kan få bugt med den megen slim, han har i lungerne.

- Han skal ligge der, til han kan hoste selv og har fået styr på virussen, siger Janni Ree til SE og HØR.

Hun beretter, at lægerne mener, han måske har fået blodforgiftning på grund af virussen i kroppen.

- De håber, at de med penicillin kan nedbryde blodforgiftning, lyder det fra Janni, der med det samme kastede sig ind i sin bil og kørte fra København til Randers for at være tæt på datteren Nathalie og barnebarnet.

Gør ondt i mormor-hjertet

Her mødte hun en afkræftet lille fyr.

Han ville ikke spise, så han tabte 500 gram på et par dage, og det er meget for så lille en krop, fortæller forsidefruen, der ikke ønsker, at det skal overgå nogen, hvad de har været igennem.

- Man kan ikke gøre noget og kan ikke engang tage ham op. Det gjorde ondt i mormor-hjertet.

Hun og Karsten har selv for nylig været ramt af en slem sygdom, og hun mener, det hele kan hænge sammen.

- Jeg tror, Karsten og jeg har haft RS-virus, for vi har haft samme symptomer. Helmer kan have taget den med fra børnehave. Det er frygteligt og ikke rart at se ham ligge med al det, siger hun.

Hun er naturligvis bekymret for sit barnebarn, og fik et chok, da hun fik at vide, at han var stoppet med at trække vejret.

- Jeg begyndte at græde. Jeg var helt knust. Det er jo forfærdeligt og man tænker alle scenarier. Han er kun to måneder, så det er voldsomt, og Nathalie var selvfølgelig helt ude af den, men hun er også sygeplejersker, så da tingene skete, bevarede hun roen og talte til ham.

Sponsoreret indhold