Reality19. januar 2023

Janni Ree afslører mere chikane: Politianmelder veninde IGEN

Den 52-årige forsidefrue må i dag atter melde en veninde til politiet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Onsdag løb 10. udgave af Reality Awards af stablen – men hvilke øjeblikke har været de største i showets historie?
 Video: Aller TV

Det er ikke mange uger siden, Janni Ree kunne afsløre, at hun måtte melde to af sine såkaldte veninder til politiet efter at have modtaget en række grove beskeder.

Og nu er den så gal igen.

For da SE og HØR møder den garvede realitystjerne på den røde løber forud for årets jubilæumsshow til Reality Awards, lader det til, at venindestriden har nået helt nye højder:

– Det fortsætter åbenbart. En af mine veninder blev ringet op i dag – og hun svinede mig til, forklarer fru Ree og uddyber, at veninden, der modtog opkaldet, slet ikke kender Jannis nu tidligere veninde, der står bag chikanen.

Janni Ree blev mildest talt chokeret, da gemalen Karsten Ree pludselig anonymt modtog et brev i postkassen, hvor der stod, at hans hustru havde været ham utro – og desuden blot ventede på, at han døde, så hun kunne arve.

Selv om der i den grad var lagt op til gedigen Reality Awards-fest, var Janni selvsagt ganske rystet over dagens chikane.
Selv om der i den grad var lagt op til gedigen Reality Awards-fest, var Janni selvsagt ganske rystet over dagens chikane.
 Foto: Lars H. Laursen

De to tidligere veninder, som står bag brevet med påstande om utroskab, blev lynhurtigt meldt til politiet. Alligevel er det en af de to, der også står bag opkaldet til Janni Rees veninde. Noget, som koster endnu en politianmeldelse:

– Det er så sindssygt – så nu må jeg ringe til politiet og melde det. Det er jo chikane og bagvaskelse, lyder det fra Janni, der videre afslører, at den ene veninde er ganske tæt på at få et polititilhold – blandt andet, fordi hun også chikanerer andre mennesker som eksempelvis sine ekskærester.

Janni Ree ønsker ikke at sætte navn på sine to nu tidligere veninder.

Sponsoreret indhold