Reality17. maj 2024

Jamie Sørensen har været med til at skrive Julicas nye sang

Kæresteparret forfatter tekster sammen, når der skal brygges nye numre med Julica Dalls smukke sangstemme
Torsdag hyggede parret til forpremiere på den nye sæson af "Ex on the beach", inden det igen var tid til at smutte i studiet og lave musik.
Torsdag hyggede parret til forpremiere på den nye sæson af "Ex on the beach", inden det igen var tid til at smutte i studiet og lave musik.
 Foto: Gregers Overvad

LÆS OGSÅ: Julica dropper jobbet

Fredag ligger den nye single "Without you" fra "Ex on the beach"-baben Julica Dall Larsen på diverse streamingtjenester.

Der er to producere i spil, ligesom sangfuglen også selv skriver tekster. Men hvad du måske ikke vidste er, at kæresten, Jamie Sørensen fra "Paradise Hotel", har forfattet teksten til et af versene på det nye nummer.

– Jeg er selv med til at skrive, og Jamie er faktisk også med til at skrive "Without you", fortæller Julica Dall Larsen, da SE og HØR møder parret på en solrig rooftop i Kødbyen i København.

– Jeg føler, det er lidt en "vi-rejse", siger Jamie Sørensen, der ofte sidder sammen med Julica og jammer på nye sangtekster.

Og der er fuld fart på musikmaskineriet. Torsdag var parret nemlig i studiet og arbejde på et nyt nummer, og to andre er allerede i kassen, så der senere kan udkomme en samlet EP.

Det er dog ikke altid en nem proces at arbejde sammen med sin kæreste.

– Vi er meget uenige, når vi prøver at skrive noget. Så viser jeg ham noget, jeg synes er fedt, og så siger han "det kan jeg ikke lide", og så kommer han med en idé, og så siger jeg "shit, det er dårligt" – og så går vi ligesom hver til sit, griner Julica Dall Larsen.

– Og så går vi på kompromis til sidst og siger "det her, det er faktisk meget fedt", tilføjer Jamie.

Hvem af jer er bedst til at skrive tekster?

– Det er jeg. Jeg er bedst til at skrive sange, lyder det prompte fra Jamie.

– Det er du overhovedet ikke.

– Det er jeg, det er ikke til debat.

Sponsoreret indhold