Reality 7. august

Jakob fra “Grænseløst forelsket”: Derfor faldt han for Christina

23-årige Jakob har i flere år levet med at kun at have sin amerikanske kæreste på lang distance
Grænseløst Forelsket

Jakob og Christina mødte hinanden i USA. Nu er de endelig sammen i Danmark.

Foto: Discovery Networks Danmark

Det siges, at kærligheden gerne dukker op, når man allermindst venter det.

23-årige Jakob fra Holte, havde dog muligvis ikke regnet med, at hans eneste ene ville være at finde på den anden side af Atlanterhavet.

Sådan blev det dog, da han i 2015 mødte Christina, efter han og hans familie flyttede til USA. Et år nåede de at være kærester, inden Jakob og hans familie i starten af 2017 skulle flytte tilbage til Danmark.

Siden har det unge par formået at holde gnisten i live – især gennem deres fælles TikTok-profil.

Det fortæller de i det nye realityprogram “Grænseløst forelsket”, der lige nu kan ses på Discovery+.

Til SE og HØR fortæller Jakob, at det var ham, der lagde op til, at de to skulle begynde at date i stedet for blot at være venner, efter han kunne mærke, der nok var mere mellem dem end først antaget.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Vi havde været venner i lang tid, og efter en fest hos en af vores fælles venner spurgte jeg hende, om vi ikke skulle tage det næste skridt, skriver han i en besked og afslører, at det især var hendes udseende og energi, der drog ham til hende.

– Vi kendte hinanden rigtig godt, og jeg var bare vild med den energi, hun udstrålede i alt, hun lavede, og hvor udadgående og imødekommende overfor andre hun er, fortæller han.

Derfor var Jakob da heller ikke i tvivl om, hvad der skulle ske med deres forhold, da han i starten af 2017 måtte rejse med resten af sin familie hjem til Danmark igen.

Christina og Jakob deler ivrigt ud af deres forhold på deres sociale medier.

For trods den enorme distance der pludseligt ville være mellem dem, så ønskede han ikke deres spirende kærlighed skulle dø ud.

– Jeg er meget stædig, når det kommer til sådan noget. Når det bliver svært, giver jeg ikke bare op, selv om Christina havde nævnt det, så var det slet ikke en mulighed i mit hoved, lyder det fra ham, inden han fortsætter:

– Det tror jeg også, hun er meget glad for i dag.

Det er muligvis heller ikke kun parret selv, der er glade for, at de to fortsat er sammen. Sammen har de nemlig en ganske populær TikTok-profil med mere end 1 million følgere.

Her deler parret dagligt videoer ud om deres forhold, deres evige pranks af hinanden og ikke mindst, når der sker noget stort i deres hverdag.

@christina.and.the.dane it may not have been easy, but it was definitely worth it. #longdistance #closethegap #couple #move #fiance ♬ sonido original - Usuyo uwu

Til SE og HØR bekræfter Jakob desuden, at der nok fremadrettet vil komme flere videoer. De to flyttede nemlig for alvor sammen i Danmark i juni måned.

Du kan allerede se de første afsnit af “Grænseløst forelsket” på Discovery+ nu. Der kommer nye afsnit hver søndag.

Sponsoreret indhold