Reality6. januar 2022

Jacob Risgaard i ”Løvens hule”: - Her er min arvtager!

Løverne går i skarp og overvældende charmeoffensiv, da 24-årige Lucas Rantzau træder ind i ”Løvens hule” med sin indretningswebshop, Stori.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jacob_risgaard_loevens_hule.png
 Foto: DR

Der er ikke det stærke netværk eller den fede samarbejdspartner, de ikke har, løverne. Det lader de kraftigt Lucas Rantzau forstå, da han har præsenteret webshoppen Stori i sæsonpremieren på ”Løvens hule”.

For de vil alle sammen have den 24-åriges boligdesignfirma under vingen, efter Lucas har fejet benene væk under dem med sin passion for indretning og online salg af møbler og interiør.

- Han er min arvtager som kongen af e-handel, bedyrer Jacob Risgaard endda.

Og den går rent ind hos Lucas Rantzau, der ender med at takke ja til en aftale med to løver: Christian Arnstedt og Jacob Risgaard.

- De sælger sig selv rigtig godt. Og det er store ord – især fra Jacob Risgaard selv. Jeg bliver meget overvældet og ved egentlig ikke, hvad jeg skal sige. Det er helt vildt og virkelig en blåstempling, når det kommer fra en, der er så kompetent, siger Lucas Rantzau til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/lucas_cerro_rantzau_stori_loevens_hule.png
 Foto: DR

25-årige Lucas Cerro Rantzau er født og opvokset på Mallorca og har en spansk far og en dansk mor. I dag bor han i København. Foto: DR

Han fortæller, at det er gået fantastisk godt med Stori, siden optagelserne til ”Løvens hule” i august sidste år, og at han har god kontakt til begge løver. I dag er Lucas og Stori rykket ind i Christian Arnstedts investeringsselskab Blazar Capitals lokaler og sidder 20 meter fra hans kontor.

- Der er en fed energi, og jeg har fået rigtig mange gode råd. Og jeg har så mange idéer nu, at jeg næsten ikke ved, hvordan jeg skal få eksekveret dem alle, griner Lucas Rantzau.

Han fortæller samtidig, at han regner med at slå den første ledige stilling op i løbet af to uger.

- Nu kan jeg fuldtidsansætte, og jeg begynder med en e-commerce manager, der skal styre ordrerne og lægge nye varer ind på sitet, forklarer Lucas Rantzau, der ellers har haft problemer med at lægge ansvar fra sig, som han fortæller i ”Løvens hule”.

- Jeg er meget selvbevidst omkring det, og jeg er blevet meget bedre til det.

Sponsoreret indhold