Reality8. januar 2023

Iskold luft mellem Sille og Lucas: Taler ikke sammen

"Ex on the Beach"-romancen mellem Sille Thorsen og Lucas Olufsen er endegyldigt slut. Over for SE og HØR afslører Sille, at de to slet ikke er talefod længere
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Til "Ex on the Beach"-premieren lovede Sille, at hun skulle knalde på fuld skrue inde i villaen.
 Video: Gregers Overvad

Bølgerne går højt mellem Sille Thorsen og Lucas Olufsen i dagens to afsnit af "Ex on the Beach".

Her slutter turtelduernes romance mere eller mindre, men siden de kom hjem, har det været lidt frem og tilbage med de to.

Nu er det dog endegyldigt slut. Det slår Sille fast over for SE og HØR.

- Vores forhold er ikke godt mere, og vi snakker ikke sammen. Det har jeg hellere ikke mere at tilføje til, siger Sille og slår samtidig fast, at hun ikke fortryder forholdet til Lucas.

- Jeg vil ikke sige, jeg fortryder mit “forhold” med Lucas. På daværende tidspunkt havde vi det godt sammen.

Sille og Lucas
I dag er der iskold luft mellem Sille og Lucas, men til premieren på "Ex on the Beach" var der stadig masser af romantik mellem dem.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Sille vil ikke ud med, hvorfor hun og Lucas ikke taler sammen den dag i dag.

Men over for SE og HØR fortæller Lucas, at det er Sille, som har taget den markante beslutning om at lægge hinanden på is.

- Hun har valgt, at vi slet ikke skal sammen overhovedet. Og det er fordi, jeg fortæller sandheden, siger han og fortsætter:

Jeg synes, det er ærgerligt. Jeg er 100 procent videre, og jeg griner, når jeg ser afsnittene, og at hun kysser med Karl. Jeg synes, det er sjovt, man kan være sådan som menneske.

Selv om Lucas i dag ikke har nogen form for kontakt til Sille, så havde han håbet, at det kunne være endt anderledes mellem dem.

- Jeg holder stadig af hende som menneske, for jeg ved, at hun også har nogle gode sider, så jeg så helst, at vi stadig snakkede sammen. Men det er hendes valg, og det må hun selv bestemme, slår han fast.

Sponsoreret indhold