Reality23. september 2015

Irinas forlovede: Jeg fandt det rette øjeblik

Tirsdag kom nyheden om, at realitystjernen Irina Babenko snart kan kalde sig kommende hustru, da hendes kæreste, Morten Brangstrup Olsen friede til hende. Han fortæller til SE og HØR, at han havde planlagt det et stykke tid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-74315.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Irina Babenko skriver i et nyt indlæg på sin blog, at hun snart kan kalde sig Irina Babenko Olsen, da hendes DJ-kæreste, Morten Olsen, friede til hende. Morten Olsen, der går under kunstnernavnet Faustix, fortæller til SE og HØR, at han havde planlagt frieriet et stykke tid.

- Jeg havde holdt på ringen et stykke tid og ventet på det rette øjeblik, siger Morten Brangstrup Olsen til SE og HØR og fortæller videre, at han nåede til en erkendelse om, at han kunne fri til hver en tid.

- Øjeblikket kom, da jeg fandt ud af med mig selv, at det rette øjeblik kan være hvert øjeblik. Så historien lyder nok knap så romantisk men ja hun blev meget overrasket da jeg faldt på knæ. Der blev sagt ja uden videre tøven i øvrigt, siger Morten Olsen til SE og HØR.

Reality-baben Irina Babenko blev godt overrasket over Mortens frieri, som hun skriver på sin blog.

- Jeg havde sleeeet ikke set det komme. Altså nu har vi jo Allessia, som er et halvt år gammel i morgen, og han har da hentydet, at han gerne vil giftes med mig, men jeg troede ikke at det ville blive igår, at han ville gå ned på knæ, heh. Til januar har vi 2 års-dag, og det føles som om vi har kendt hinanden forever. Jeg elsker denne her følelse, elsker vores lille familie og elsker at være forlovet med ham. Er så freaking happy, at jeg har lyst til at skrige…!!!

Parret er dog slet ikke nået til at tænke på bryllupsplaner endnu, og der er en anden bestemt ting, der lige skal ordnes først.

- Vi tager barnedåben først, her i november og så tager vi den derfra, men jeg forestiller mig allerede noget i stil med “My Big Fat Ukrainian Wedding!” ahaha… stay tuned! Skriver Irina Babenko på sin blog.

Forlovelsen blev samme dag fejret på sofaen med kys og champagne.

Du kan se læse hele Irinas indlæg HER.

Her kan du se Irina forlovede, Morten:

Sponsoreret indhold