Reality4. januar 2018

Irina startede året med en abort

Irina Babenko håber, at hendes 2018 bliver bedre end 2017. Sidste år fik hun nemlig en abort og kæmpede med depression
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/irina_olsen.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Irina Babenko er gået ind i det nye år med et håb om, at det bliver meget bedre, end det år, som hun havde i sidste år.

2017 bød nemlig på en abort og en depression for den tidligere realitystjerne.

Det afslører hun på sin blog.

- Året 2017 havde budt på en masse lessons, men I ain’t gonna lie… det var et hårdt år. Jeg startede 2017 med en abort, og fik en depression efterfølgende, som jeg er ude af nu. I 2017 føltes hver måned, som starten på en ny kamp af flere forskellige grunde. Mine angstanfald blev til en hverdagsting, men samtidig så var 2017 også året, hvor jeg kom af med min angst fuldstændig, skriver Irina på bloggen.

Også forholdet til kæresten Morten Brangstrup knirkede i løbet af året.

- Mit forhold med Morten svingede op og ned, og jeg følte mig ikke længere tryg og glad i vores lejlighed på Vesterbro, skriver Irina.

Irina på "Paradise Hotel"

Irina Babenko startede sin reality-karriere i TV-programmet "Fristet", og siden har hun regelmæssigt været at finde på de danske TV-kanaler.

Til foråret kan hun så igen ses på TV, når hun er med i den nye sæson af "Paradise Hotel".

Irina skal ifølge Ekstra Bladet ikke være med som almindelig deltager, men som en gæstestjerne, der skal have en mentorrolle for de kvindelige deltagere på hotellet.

Det er dog ikke fordi, at Irina siger ja til at medvirke i hvad som helst. Blandt andet har hun takket nej til at være med i "Forsidefruer".

- Jeg har takket nej til "Forsidefruer". Og det har jeg af flere grunde. Jeg elsker at lave tv, og jeg synes også, at nogle af dem, der er med, er mega seje. Det passede bare ikke til mig, fordi det er måske ikke nogle situationer, jeg ser mig selv i, har Irina tidligere fortalt til Realityportalen.

Du kan se flere billeder af Irina i galleriet herunder

Irina Babenko

Sponsoreret indhold