Irina Olsen rasende på "Vild med dans"-dommerne: - Jeg havde lavet en Kanye

Kritikken haglede ned over Faustix og Asta Björk fra "Vild med dans"-dommerne i sidste uge, og det var Irina Olsen bestemt ikke tilfreds med.

Den populære blogger sad for en gangs skyld ikke i studiet og støttede sin mand. Hun var i stedet derhjemme, og det er hun glad for.

For ligesom Faustix og Asta, så modtog Irina ikke kritkken særlig godt, og hun var bestemt ikke i enig i ordlyden fra Britt Bendixen og kompagni.

- Jeg tænker, at det er godt, jeg ikke var der i fredags. Jeg rantede lidt på min Instagram, sagde Irina på den røde løber forud for aftenens program.

Artiklen fortsætter under billedet...

Irina er igen i aften på plads for at støtte sin mand (Foto: Hanne Juul)

På Instagram kritiserede Irina dommerne i stor stil, men havde hun været i studiet, havde hun taget den endnu længere. I dag er hun kommet ned på jorden igen og kan grine af det hele.

- Jeg blander mig egentlig uden om, men det er jo en konkurrence, og jeg ville have lavet en Kanye, hvis jeg var her, griner hun.

Her hentyder bloggeren naturligvis til, da Kanye West gik på scenen til et awardshow og afbrød Taylor Swift, som netop var blevet overrakt en pris.

Artiklen fortsætter under billedet...

Faustix og Asta blev ifølge Irina og dem selv snydt af dommerne i sidste uge (Foto: Hanne Juul)

Især er det frustrerende for Irina at se sin mand få så lave karakterer, når hun ved, hvor meget han træner.

- Man ser jo, hvor meget de tror, og når de så får så dårlige karakterer, så var jeg bare sådan lidt ”Nu skal i bare høre!”. Det var jeg ikke helt tilfreds med, slutter Irina af.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close