Irina Olsen om forholdet til faren: Jeg har brug for en afslutning

For fem år siden blev Irina Olsens forældre skilt.

Og siden da er der ikke meget, der tyder på, at forholdet mellem ham og de to søstre Irina Olsen og Victoria har været særlig godt.

Den 33-årige influencer og ”The Olsens”-hovedperson har dog brug for, at noget omkring faren får en reel afslutning.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Dan Mariegaard

Det afslører hun i nyeste afsnit af ”The Olsens”-serien, hvor fans af Irina kan følge med i hverdagen hos Irina selv, hendes DJ-mand Faustix, 31, og datteren Allessia.

Irina har nemlig modtaget en mail fra sin far:

- Mailen var neutral. Han prøvede ikke at belære mig om livet, som han ellers plejer at gøre. Det var egentlig bare så neutralt, som det er, når det kommer fra ham, forklarer den succesfulde influencer i programmet.

Der er dog mange ting om netop faren, som Irina Olsen ikke ønsker at tale nærmere om. Men tydeligt er det, at hun i den grad har det anderledes med hele farsituationen – i hvert fald sammenlignet med søster Victoria:

- Alt kunne være håndteret så meget anderledes. Og der har jeg det bare sådan, at det gider jeg ikke. Jeg gider simpelthen ikke, at han er en del af mit liv eller noget andet, siger Victoria.

Og det er således her, at Irina har det markant anderledes end sin lillesøster:

- Men føler du ikke, at du mangler en eller anden form for afslutning – ordentlig afslutning?, spørger Irina sin søster.

- Jeg tror bare ikke, jeg er der, svarer Victoria.

Det er tydeligt, at Irina i den grad har brug for at konfrontere sin far med den noget betændte situation. Og det lægger hun i den grad ikke skjul på i det nyeste afsnit af ”The Olsens”:

- Faktisk uanset hans reaktion, er det, som om jeg har brug for at komme ud med det - og så lade det blive der. Og så lukke det kapitel.

Du kan se ”The Olsens” på Dplay hver søndag.

Se klippet, hvor Irina og Victoria taler om forholdet til faren:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close