Reality13. marts 2017

Irina: Oh nooooooooooooooooooooo...!

Datteren bare græd og græd
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-90661.jpg
 (Foto: All Over Press)

De, der følger den dejlige blogger Irina Olsen vil vide, at hun efterhånden temmelig længe har kæmpet med, at datteren Allessia lider af en form for eksem, som bare ikke vil gå væk.

Der kan være gode og dårlige perioder.

Og nu er det desværre tid til en af de dårlige perioder med udslæt, kløe og gråd efter en periode, hvor eksemen har været trådt i baggrunden.

Det fortæller Irina i et blogindlæg.

- Noooooooooooo….! Ej, jeg kan ikk mere! Jeg har allerede haft både mor og svigermor i røret og whinet idag…. jeg føler mig som en idiot, altså. Vi har haft Allessia hjemme i ca. en uge nu, og inden da var hendes eksem endelig næsten væk (kun nogle tørre sår tilbage), men lidt efter lidt er den kommet tilbage og idag nåede det desværre stadiet, hvor hun bare kløede sig og græd og jeg bliver helt desperat og panisk, skriver Irina på bloggen.

Irina ved endnu ikke, hvad det er, der fremprovokerer datterens eksem.

Da datteren var mindre var det på et tidspunkt så galt, at Allessia blev hentet med ambulance.

Den oplevelse sidder stadig i Irina.

- Siden kan jeg slet ikke reagere normalt, når hun er rød over det hele. Hun sover nu, men jeg tjekker hende hver 2. minut og sådan er det også hele natten. Bare for at være på den sikre side, skriver Irina.

Hun har gennem tiden forsøgt alt mellem himmel og jord for at finde ud af, hvorfor eksemen opstår og hvordan den kan behandles, og hendes følgere har givet hende masser af gode råd, men hidtil desværre uden held.

Se galleri med Irina:

Irina Babenko

Sponsoreret indhold