Reality16. april 2020

Irina deler numsebillede: - Længe siden der har været et vulgært foto

Irina Olsen har delt et billede af sin bagdel på instagram, for det er – som hun selv udtrykker det – længe siden, at der har været et “vulgært” billede af hende på det sociale medie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zulu_awards_2020_tsl_20200213_0059_0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Irina Olsen er én af Danmarks mest populære influencere – og det vidner hendes instagram-profil bestemt også om.

På det sociale medie har hun mere end 218.000 følgere. Og nu har de fået ét mere billede at beundre.

Irina har nemlig valgt at dele et billede af sin bagdel på instagram, for det er – som hun selv udtrykker det – længe siden, at der har været et “vulgært” billede af hende på det sociale medie.

- Skulle lige støve bikinerne af i skuffen og bemærkede, at det er længe siden, at der har været et “vulgært” billede på min IG feed og blev måske lidt skuffet over mig selv, for jeg tror, at alle de gange jeg blev valgt fra og hånet pga. mine amazing bimbo-looks ramte mig vidst, fortæller Irina, inden hun tilføjer, at hun sidste sommer dækkede sig mere til, end hun egentlig havde lyst til.

- Jeg har det ellers super godt med mig selv og har haft det sådan i mange år, så man skal blive bedre til ikke at lade folk sætte dig i den skide kasse og engang imellem også virkelig HØJT sige fra! Som profylakse, poster jeg lige et billede af min vulgære mås også og det er ikke en pity-party, hvor jeg vil høre at jeg er god nok - FOR DET VED JEG AT JEG ER!, skriver Irina, inden hun lige sender et par positive ord i retning mod sine mange tusinde følgere:

- Og det er I sgu også... jeg bliver jo feisty på alle vores vegne, for er der 1 af os der skal kaldes for vulgær for en stor barm eller blive valgt fra pga. man er for curvy, så er det jo os alle det gælder.

- Og jeg får bare meget lange store trætte vulgære bryster af det... og af at brands glemmer at kvinder også kan bule ud i alle retninger! RANT OVER!, skriver hun til slut.

Sponsoreret indhold