Reality5. februar 2021

Insisterede på kærlighed i "Løvens hule": Sådan er det gået

Ægteparret Hans Jakob Arli Søresen og Daniela holdt i hånd i "Løvens hule", og de har holdt fast i deres virksomhed efterfølgende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hansjakob.jpg
 Foto: Privatfoto

Det første ord, Hans Jakob Arli Sørensen bruger til at beskrive deltagelsen i "Løvens hule" er "grænseoverskridende".

Og det med god grund, for til at begynde med var det ikke han og konen Danielas produkt, der fik opmærksomhed, men derimod, at de to havde valgt at holde i hånd under fremlæggelsen.

Samtidig mener Hans Jakob, at ægteparret måske ikke er de typiske iværksættere, der deltager i programmet.

- Man ved, at selvom man går ind og taler med fem mennesker, så kommer det ud til flere millioner. Samtidig er det fem dygtige mennesker, som ved, hvordan de vil have tingene.

- Så kommer der sådan et par fra et ø-samfund. Vi kommer lidt ind med 4-toget, griner Hans Jakob til SE og HØR.

luk det

Parrets virksomhed består i en app, der hedder Radius25. Den fungerer ved at vise alle de oplevelser, som er inden for 25 kilometers radius af mobilen.

På den måde kan man få et tilbud på noget, som man måske aldrig selv havde tænkt på at søge efter.

Jesper Buch var dog ikke imponeret over parrets tal og anbefalede, at de lukkede, før de mistede flere penge.

- Med al respekt for Jesper Buch, så er det ikke et råd, vi har fulgt. Tværtimod har vi valgt at følge Jan Lehrmanns råd om at have forskellige hotspots og samtidig også have fokus på de danske øer, siger Hans Jakob.

Coronarestriktionerne har dog gjort det svært for parret at finde flere oplevelsestilbud til appen - alt har jo været lukket ned.

Men det til trods har de fundet omkring 60 nye aktører, som har deres oplevelser på appen. Og optimisen er at spore hos Hans Jakob Arli Sørensen.

- Man skal kunne få lyst til noget, som man ikke vidste havde lyst til. Vores app skal være til spontanturisme. Skal vi ind og have de sædvanlige ting og sager? Nej, vi skal opleve noget, siger han.

Sponsoreret indhold