Reality24. februar 2022

Ikke set på tv: Flere par blev forlovet i ”Love Is Blind”

På fredag er der endelig premiere på sæsonfinalen af ”Love is blind”, hvor seerne får svar på, hvilke af de forlovede par ender med at sige ”ja” til hinanden. Men nu viser det sig, flere blev forlovet, end hvad man ser på tv
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SPOILER ALERT: Læs ikke videre, hvis du endnu ikke har set alle frigivne afsnit af sæson to

Trods Netflix endnu kun har frigivet de ni ud af 10 afsnit af realityhittet ”Love is blind”, så er der allerede lagt op til noget af en sæsonfinale.

Det er nemlig her, seerne endelig får svar på, hvem af de fem resterende par, der fortsat er forlovet, som ender med at gå fra deres vielse som et ægtepar.

Men inden retreatet i Mexico, så var det seks par, som seerne så deres forhåbninger til. Dog kun for en kort stund, da Shaina valgte at forlade Kyle ved det solrige luksushotel.

Nu viser det sig dog, at der faktisk var hele to par mere, udover de andre seks, der blev forlovet, efter tiden i ’podsne’.

De blev bare aldrig vist på tv.

Herunder var det Caitlin McKee, der sagde ”ja tak”, da Joey Miller forsøgte sig med at gå ned på et knæ.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/joey_og_caitlin.jpg
 Foto: Netflix

Joey og Caitlin gik fra "Love Is Blind" sammen. Foto: Netflix

Det fortæller hun på sin Instagram-profil.

Her afslører hun dog desværre videre, at de to igen er gået fra hinanden.

– Joey og jeg havde en helt fantastisk sommer og efterår med muligheden for at rejse, møde hinandens familier og bygge et godt forhold uden alle kameraerne, starter hun opslaget, inden hun uddyber:

– Men vi valgte i sidste ende at gå fra hinanden – dog stadig som venner, og han vil altid have en særlig plads i mit hjerte.

Artiklen fortsætter under opslaget

Også Kara Williams og Jason Beaumont valgte at gå fra eksperimentet hånd i hånd, og er derfor det andet par, der blev forlovet, men som ikke ramte tv-skærmen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/jason_og_kara.jpg
 Foto: Netflix

Jason og Kara fandt kærligheden i sæson to af "Love Is Blind". Foto: Instagram

Det fortæller han på sin Instagram-profil.

– Kara har været den mest karismatiske, kærlige og omsorgsfulde person jeg nogensinde har mødt, hun er klart en af de stærkeste kvinder, jeg har været i nærheden af. Hele den her oplevelse har været en følelsesmæssig rutsjebanetur for os begge, men vi fandt altid en måde at få hinanden til at grine, skriver han og fortsætter:

– Men desværre så er vi siden gået fra hinanden, men det vil aldrig fjerne de følelser og kærlighed, som jeg havde for hende gennem alt det her, slutter han.

Artiklen fortsætter under opslaget

Hvorvidt de resterende par: Nick og Danielle, Shayne og Nathalie, Shake og Deepti, Mallory og Salvador samt Jarrette og Iyanna ender med at slutte sæsonen af som ægtefolk, det vides endnu ikke.

Det afgørende afsnit lægges på Netflix den 25. februar.

Sponsoreret indhold