Reality28. april 2024

Ikke med til Elviras gender reveal: Her var Pitzner-familien, mens hun holdt babyfest

Der var liv og glade dage hjemme hos Mortada Haddad og Elvira Pitzner lørdag eftermiddag. Men den store babyfest fandt umiddelbart sted uden Elviras mor og søskende
Det virkede til, at Elvira Pitzner skulle spejde langt efter Thalia, Ophelia og Katerina Pitzner, da hun lørdag holdt gender reveal sammen med Mortada Haddad hjemme hos Mortada.
Det virkede til, at Elvira Pitzner skulle spejde langt efter Thalia, Ophelia og Katerina Pitzner, da hun lørdag holdt gender reveal sammen med Mortada Haddad hjemme hos Mortada.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Nye detaljer om utroskab: Sådan blev det holdt hemmeligt

Lørdag var der dækket op til den helt store familiefest hjemme hos Mortada Haddad og Elvira Pitzner.

Kønnet på parrets første baby skulle afsløres, og det blev det selvfølgelig gjort i overdådig stil med konfetti, balloner, kage og mange gæster.

Men et par navne virkede bemærkelsesværdigt ikke til at dukke op til festen.

Katerina, Thalia og Ophelia Pitzner.

Det kunne tyde på, at der var gået noget galt med planlægningen af dagen, for lørdag havde Katerina Pitzner andre planer.

Om morgenen meldte diamantdronningen ud på Instagram, at hun var i Tønder sammen med Ophelia, da de skulle fejre Hector.

Hector, som har holdt sig noget mere i baggrunden end resten af familien, havde fødselsdag tidligere på ugen, og derfor havde Katerina lovet sønnike en dag i hans ånd.

Katerina Pitzner har lørdag lagt flere billeder og videoer ud på sin story, hvor der både blev skudt med våben, leget med ild, udfordret højdeskrækken og knækket pile med halsen.

Og søndag delte hun en længere video fra lørdagens familiedag.

Thalia virkede til at have travlt med hestene i udlandet, men modsat Katerina fandt Thalia tiden til at kommentere offentligt på nyheden om, at Mortada og Elvira venter sig en pige.

– Glæder mig helt sindssygt til at møde hende #mostersmussepige, skriver Thalia i en kommentar til Elviras opslag.

– Jeg sørger for hun bliver en hestepige.

På de mange billeder og videoer som Mortada og Elvira har delt fra lørdagen, er diamantbossen og søstrene heller ikke at finde.

Til gengæld delte Elvira Pitzner en Instagram-story lørdag aften, hvor hun var sammen med sin farfar.

Da Elvira og Mortada holdt forlovelsesfest, var Katerina og Thalia angiveligt heller ikke at finde til festen.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra både Thalia og Katerina Pitzner for at høre, hvorfor de ikke var at finde i Mortadas lejlighed lørdag eftermiddag.

Sponsoreret indhold