Reality7. marts 2024

Ikke i tvivl: De går hele vejen i ”X Factor”

Talentprogrammet er ikke mange liveshows gammel, men spørger man Danske Spil er der allerede stor sikkerhed om, hvem der ender i finalen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Maria Fantino indrømmer: "X Factor"-druk til den lyse morgen
 Video Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ - Kærlighedsstorm: "X Factor"-stjernerne kyssede løs efter showet

Der er tre kæmpefavoritter – og så er der alle de andre.

Sådan lyder Danske Spils kontante vurdering af ”X Factor”, der fredag sender sit tredje liveshow.

- Cristian Oprea, Selmani og Helene Frank fortsætter med at imponere os, og vi er allerede ret skråsikre på, at det er netop de tre deltagere, som skal kæmpe om titlen, når vi kommer til finalen i Randers, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter.

OPGAVE: Det andet liveshow i X FactorSTED: PriorparkenJOURNALIST: Line Lei, Nicklas Lagerstorf og Caroline AndersenFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20240223
Simon Kvamm mister ikke flere deltagere før finalen, hvis Danske Spils forudsigelser holder stik.

I fredags var det Nikolaj Lindby, der måtte sige farvel, efter at han røg omsang med Cyklus.

Her havde Danske Spil ganske rigtig på forhånd laveste odds på Lindby for at ryge ud.

Får bookmakerne ret i forhold til finalen, betyder det, at Cyklus, Elva, Kaos eller Mariya altså bliver de fire deltagere, der de kommende fredage må slås om ikke at ryge ud.

Skråsikkerheden har dog sine begrænsninger hos Danske Spil, for vinderen af ”X Factor” 2024 er endnu for tidligt at udtale sig om.

- Arh, den venter vi lige lidt med. Vi siger godt nok, at vi er skråsikre, men der er jo ingen grund til at blive alt for kæphøje. Men jeg kan da sige, at kunderne er enige med os, da 58 procent af alle indskud er fordelt nogenlunde ligeligt på vores tre finalefavoritter, Christian, Selmani og Helene Frank,” siger Mathias Reimer Larsen.

Ved seneste show forsøgte Oh Land pludselig at stoppe liveshowet, men det mislykkedes den kvindelige ikke med. Læs mere om det her.

Sponsoreret indhold