Reality1. november 2021

Hun sagde ja: "Fem fyre flytter ind"-Michelle og Kristian skal giftes

De mødte hinanden for rullende kameraer i TV 2-programmet "Fem fyre flytter ind", og nu forsegler de i den grad kærligheden. Kristian Aagarard har friet til Michelle Dalsgaard, som selvfølgelig kvitterede med et ja.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michelle_kristian_fem_fyre_flytter_ind_stadig_sammen_frieri.jpg
 Foto: Privat

Kærligheden vil ingen ende tage for Michelle Dalsgaard og Kristian Aagaard, som mødte hinanden i TV 2-programmet "Fem fyre flytter ind".

Her rykkede Krisitan ind i privaten hos Michelle sammen med fire andre mænd, som alle kæmpede om at vinde hendes hjerte.

I sidste ende valgte Michelle altså Kristian, og det har uden tvivl været det helt rigtige valg.

Tv-parret har siden kameraerne slukkede svævet på en lyserød sky, og nu har de taget deres kærlighed til nye højder.

De to turtelduer er på romantisk ferie på Kap Verde, og pludselig tog Kristian fusen på Michelle. Han gik på knæ og friede.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/4bd382c6-e003-4814-b599-e209c5becb21.jpg
 Foto: Blu/TV 2

Michelle og Kristian mødte hinanden i "Fem fyre flytter ind". Nu skal de giftes (Foto: Blu/TV 2)

Det afslører Michelle på sin Instagram-profil, hvor hun har delt den romantiske oplevelse samt et billede af den smukke ring.

- Min dejlige Kristian valgte i går at gå på knæ i vandkanten på Tortuga Beach. Kun mig og ham, ingen andre, skriver Michelle og fortsætter:

- Han valgte denne strand, da den betyder meget for os. De sidste par dage er nemlig gået med at redde små babyskildpadder og hjælpe dem ud til vandet, inden krabber og katte får fat i dem.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/251210989_288192139766636_3215479197160559121_n.jpeg
 Foto: Privat

Det var her på stranden, Kristian friede til Michelle (Foto: Privat)

I teksten til de smukke billeder lægger Michelle bestemt ikke skjul på, at Kristian er den mand, hun vil dele resten af sit liv med.

- Han er ganske enkelt min bedste ven, og jeg glæder mig til at skulle tilbringe resten af mit liv sammen med ham, siger Michelle og fortsætter:

- Tænk, at jeg skulle være så heldig, at han lige præcis trådte ind af min dør i programmet. Tak for dig min skat, jeg elsker dig.

Se det søde opslag her.

Sponsoreret indhold