Reality29. september 2022

Hudløst ærlig Elvira Pitzner: Svær kamp

Det tærer gevaldigt på kræfterne – og ikke mindst looket – at arbejde benhårdt på renovering af det sommerhus, som diamantdatteren købte tidligere i år
Elvira Pitzner
Elvira Pitzner kæmper med at jonglere alt fra både sommerhus til business.
 Foto: Mikael Rieck

Det kan være benhårdt arbejde at være en selvstændig forretningskvinde med store drømme og høje ambitioner.

Noget, der i sandhed er begyndt at tære på Elvira Pitzner, der i midten af juli købte et 100 kvadratmeter stort sommerhus i Dronningmølle.

For ikke nok med hun fortsat skal styre sit erhverv som influencer og tøjdesigner, så arbejder hun også i døgndrift på at komme i mål med den danske base. Og det kan mærkes.

Det deler hun i et nyt, og ganske ærligt, opslag på sin Instagram-profil.

– De seneste morgener har jeg vågnet op tidligt af mig selv med en ubehagelig følelse i maven af at være “bagud”… Bagud på alle områder, indleder hun et længere skriv.

– Jeg prøver at styre mit sind og fortælle mig selv, at det jo kun er mine egne forventninger og forestillinger til mig selv om min forretning, jeg er bagud på. Jeg vil gerne producere, udvikle, levere og øge alt omkring mig hele tiden, men det er svært når man ind imellem sætter høje krav og kun har 24t i døgnet og løber tør for strøm.

Diamantdatteren beskriver videre, hvordan hun i øjeblikket er ramt af dårlig samvittighed, og at hun ikke længere hver dag har hverken tid eller overskud til at lægge den dækkende krigsmaling.

For tiden går især med slibning af gulve og at “rende ind og ud af byggemarkeder”. Men det er svært at rumme.

– For samtidig vil jeg gerne være et godt barnebarn, en god lyttende ven, være en god og effektiv partner i min ene virksomhed og øge omsætningen i dem begge.

Artiklen fortsætter under opslaget

Elvira slutter dog opslaget af med en vigtig påmindelse – ikke kun til sig selv, men også til hendes mere end 400.000 følgere på sociale medie.

– En vigtig ting er ikke at sammenligne sig selv med andre, men sig selv og sin egen udvikling.

Selv om det kun er få timer siden, Elvira delte opslaget, så har det allerede fået flere tusinde likes, mens flere sender hjerter hendes vej.

Artiklen fortsætter under billedet

Elvira Pitzner
Både Elvira Pitzner og hendes andre søskende støtter op om deres mor hver fredag, når hun danser i "Vild med dans".
 Foto: Dan Mariegaard

Herunder fra moren Katerina Pitzner, der kommenterer, hvor stolt hun er af sin datter.

Sponsoreret indhold