Reality17. oktober 2023

Højgravide Cellina Martinna fra ”De unge mødre” hastet på hospitalet: Kritisk situation

Den tidligere ”De unge mødre”-deltager Cellina Martinna fik i går endnu et anfald af rytmeforstyrrelser i hjertet og måtte hentes af en ambulance
Cellina Martinna fik sig noget af en forskrækkelse i går, da hun måtte hastes på hospitalet. 
Cellina Martinna fik sig noget af en forskrækkelse i går, da hun måtte hastes på hospitalet.
 Foto: Mikael Rieck

Efter tre drenge kunne Cellina Martinna fra ”De unge mødre” juble, da hun annoncerede, at hun og manden Mikkel ventede sig en pige.

Men realitydeltagerens fjerde graviditet har været langt fra, hvad hun havde håber på. Hun har nemlig haft nogle anfald med AVNRT rytmeforstyrrelse, der bedst kan forklares med, ens hjerterytme går i selvsving.

Cellina Martinna forklarer på sin Instagram, at hun havde en puls på 230 og et blodtryk på 40, og hun derfor som før blev hentet af en ambulance. Hun afslører dog, at det denne gang var noget mere kritisk, så en lægebil måtte følge ambulancen og hele to gange give hende hjertemedicin.

Væmmeligt

Medicinen virkede dog ikke optimalt, og blodtrykket faldt hurtigt igen. Derfor blev hun modtaget af mellem 10 og 15 mennesker på sygehuset, der stod klar til at behandle.

På sygehuset blev hun behandlet med væske i drop, en iltmaske og så var hun ellers koblet op med ledninger og havde en masse nåle i sig.

Cellina Martinna er kendt fra "De Unge Mødre". Her poserer hun med sin ældste søn, Milan.
Cellina Martinna er kendt fra "De Unge Mødre". Her poserer hun med sin ældste søn, Milan.
 Foto: Discovery Networks Danmark

– Jeg anede ærligt ikke, hvad der skulle ske med mig – om jeg skulle have et akut kejsersnit, eller om jeg måske var på vej herfra. Så væmmeligt, skriver Cellina Martinna om sin oplevelse og fortsætter:

– Jeg nåede at tænke tusinde tanker og man må sige, at min dødsangst virkelig kommer på prøve i den her tid.

Modtager kærlighed

Hun fortæller, at hun er presset konstant, og hun bare har brug for ro, så hun kan komme igennem de næste fire uger uden anfald, men at hun er bange for, det kommer til at ske igen, og datteren Haya vil tage skade af det.

– 27 dage tilbage. Og så er vi forhåbentligt på den anden side af alt det her med en sund og rask lille pige, og så håber jeg, at den rytmeforstyrrelse forsvinder lige så hurtigt, som den er kommet. Jeg kan sgu snart ikke klare mere, afslutter hun opslaget med.

Selv om opslaget ikke er mere end en time gammelt, så har hun allerede modtaget en masse kærlighed og tanker i kommentarfeltet, hvor folk sender hende kram og sympati.

Sponsoreret indhold