Reality22. august 2020

Her er Sigmunds fyr: Snaver for rullende kameraer

Siden sit gennembrud i "X Factor" har Sigmund Trondheim plapret løs om sin drømmemand. Nu ser det ud til, at reality-sangeren har fundet ham
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I sæson 11 af "X Factor" lærte hele Danmark hurtigt den energiske og åbenmundede Sigmund Trondheim at kende.

Selv om det kun blev til en fjerdeplads i det populære sangshow, stod det hurtigt klart, at jyden med de færøske rødder var som skabt til at være på tv.

Og Sigmund selv lagde da heller ikke skjul på, at hans fremtid lå foran kameraet og mikrofonen.

Fra starten af hans karriere talte den blonde sanger åbent og ærligt om, at han godt kunne tænke sig en kæreste, og at han havde en helt klar forestilling om, hvordan drømmemanden skulle være.

Her var der både store krav til pengepung og muskelmasse, som gerne skulle være af nogenlunde samme monstrøse størrelse.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/087_reality_awards_2020_roed_loeber_2sl0776_0.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

Sigmund har alle dage tiltrukket sig opmærksomhed på den røde løber med sine opsigtsvækkende outfits, men han dog endnu til gode at indtage løberen med en kæreste - det kan dog meget vel snart ske (Foto: Søren Lamberth)

Nu ser det dog ud til, at Sigmund langt om længe har fundet en fyr, som lever op til de tårnhøje krav, som entertaineren sætter.

I hvert fald har han den seneste uge flittigt delt billeder og videoer af en fyr, som han kysser på, spiser med og generelt bare tilbringer ekstremt meget tid med.

Den heldige fyr hedder ifølge Instagram Antony Muraro, og han har, som det ser ud på de sociale medier, fundet vejen til Sigmunds hjerte.

Sigmund har i hvert fald delt en video, hvor der ikke er tvivl om, at de to turtelduer er glade for hinanden. Her råsnaver sangeren og hans nye boytoy nemlig til den helt store guldmedalje.

SE og HØR har af flere omgange kontaktet Sigmund for at høre, om Antony er hans kæreste. Sigmund har dog valgt ikke at svare på hverken beskeder eller opkald.

Se snavevideoen her:

Sponsoreret indhold