Reality24. januar 2022

Her er de 12 kendte, der skal være "Stjerner i trøjen"

Endnu engang er 12 kendte trukket i trøjen og har indordnet sig under Oberst Dar Salim og Kaptajn Jacob Riisings hårde, militære disciplin.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stjerner-i-troejen_61eecbaa253b7.jpg
 Foto: Per Arnesen

Vejen til sejr i "Stjerner i trøjen" er fyldt med udfordringer, udholdenhed og eminent samenhold, når 12 nye kendte tjekker ind på Landelands kaserne under kyndig vejledning fra Dar Salim og Jacob Riising.

Det nye cast i det underholdende tv-program, består af:

Tv-vært Lisbeth Østergaard, influent og beautyboss Camilla Frederikke, danserne Thomas Evers Poulsen og Karina Frimodt, skuespillerne Simon Stenspil og Sebastian Bull, kok Gorm Wisweh, trommeslager Ihan Haydar, bokser Sarah Mahfoud, radiovært Julie Rahbek, guitarkomiker Dan Andersen og designer Søren Le Schmidt, der blev far til tvillinger 14 dage før optagelserne.

Kendisserne skal igennem en rekruttid og dernæst en aspiranttid, før der til sidst er fire kompagnisoldater tilbage, der skal på en særlig mission i finaleprogrammet af "Stjerner i trøjen".

- Jeg blev kasseret til militæret, så jeg tænkte, at "Stjerner i Trøjen" var min mulighed for at få den oplevelse. Jeg blev bekræftet i, at jeg er vild med disciplin, og at jeg ikke er for fin til at lave “nummer to” i skoven. Og så blev jeg overrasket over det stærke sammenhold og hvor hurtigt, det opstod, siger Thomas Evers Poulsen, der altså har lært en del af at deltage i programmet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/stjerner-i-troejen_thomas-evers-poulsen-camilla-frederikke-lisbeth-oestergaard.jpg
 Foto: Per Arnesen

Thomas Evers Poulsen, Camilla Frederikke og Lisbeth Østergaard er tre af de 12 danske kendte, der er rekrutter i "Stjerner i trøjen" sæson 2. Foto: Per Arnesen

For tv-vært og influencer Lisbeth Østergaard gav prøvelserne rum til selvindsigt.

- Udover nogle dejlige venskaber og en masse blå mærker lærte jeg, at jeg kan meget mere, end jeg selv tror, siger Lisbeth Østergaard og fortsætter:

- Det med at tro på mig selv er ikke altid min stærke side. Jeg havde sagt til mig selv hjemmefra, at det med at bakke ud, når opgaverne handlede om mod, var et no-go. Jeg blev virkelig skubbet ud over planken, og selvom det overraskede mig, at jeg blev så bange for nogle af opgaverne, er noget af det bedste også, at jeg på bagkant kan sige: "Jeg gjorde det", siger hun.

"Stjerner i trøjen" har sæsonpremiere 3. februar på Discovery+ og Kanal 5.

Sponsoreret indhold