Reality24. februar 2022

Her er alt det, du ikke vidste om ”Love Is Blind”

Det er ikke mange uger siden, den anden sæson af Netflix’ datingeksperiment endelig fik premiere, og selv om seerne endnu ikke har fået sæsonfinalen, så er der allerede rigeligt med undren over selve serien
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SPOILER ALERT: Læs ikke videre, hvis du endnu ikke har set alle frigivne afsnit af sæson to

Det kan nok ikke tælles på to hænder, hvor mange mennesker der verden over har set frem til, at sæson to af ”Love is blind” endelig fik premiere tidligere i februar.

Fans af Netflix’ datingeksperiment venter dog endnu lige nu i spænding på at se, hvem af de forlovede par, der ender med at sige ”ja” til hinanden, når de står foran præsten.

Men det betyder ikke, der ikke er nyt at hente som ivrig seer.

For selv om det er den anden sæson af programmet, så er der fortsat mange ting omkring selve serien, som står hen i uvished.

Som for eksempel hvorfor det ikke er alle deltagerne, der får lige meget tv-tid, hvor længe dater de egentligt i hemmelighed, og hvordan skaffer de ringe til at fri med?

Pludselig forsvandt de

Ligesom i sæson et, så dukkede der i den første episode 15 mænd og 15 kvinder op, der alle fik muligheden for at date hinanden i de såkaldte ’pods’.

Især i år var der fokus på mere diversitet blandt deltagere – men der gik alligevel ikke lang tid, før flere af de viste deltagere pludseligt ikke længere var at se på skærmen.

Noget, der hurtigt fik folk til tasterne på Twitter.

– Alle plus-size deltagerne forsvandt som dug for solen. Kærligheden er virkelig blind?, lød det blandt andet fra en.

Ifølge producerne handlede det dog mere om hurtigt at vælge fra og til.

– Vi ønskede nogen, der i sandhed drømte om at finde kærligheden, og at hvis de fandt den person, at de så ville gifte sig med vedkommende. Vi ønsker nogen, der gerne vil have et holdbart forhold, det er det, vi leder efter, lyder det fra skaberen, Chris Coelen til Variety.

Flere af de fravalgte deltagere dukker dog alligevel op for en stund, da Jarrette inviterer til strandhygge i løbet af sæsonen.

Sådan gav de gaver

Til Variety fortæller skaberen, at de fortalte alle deltagerne, at de skulle forestille sig deres dates, som hvis de ville date personen i virkeligheden.

Det betød, at der var frit valg på alle hylder, når det kom til ønsker om hjemmelavet mad og ballondyr.

– Hvis nogen ønskede at lave mad, så fortalte de det til os, og så sørgede vi for, de havde tingene til det. Og så ville vi tage den mad, de havde lavet og sætte det ind til personen, der skulle have det. Altså, hvis de ville spille minigolf, så ville vi også klare det, lyder det fra ham.

I den anden sæson ser vi flere gange, hvordan forskellige deltagere har forberedt mad.

Noget, der ikke bliver vist på tv er, at Danielle ad flere omgange lærer Nick, hvordan han laver ballondyr. Derfor kan du tit spotte ballondyr, når der er klip af de to.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/lib_s2_unit_03822r.jpg
 Foto: Netflix

Nick og Danielle var de allerførste til at lade sig forlove. Det skete allerede i slutningen af det første afsnit. Foto: Netflix

Hvordan skaffer de ringene?

Hvis du skal fri – uanset om du er mand eller kvinde – så kræver det umiddelbart en ring. Noget, som alle deltagerne på magisk vis bare lige har liggende klar.

Eller har de?

Ifølge skaberen, så er det ikke alle 30 deltagere, der vælger at have en ring med hjemmefra, så de er klar til situationen, hvis den skulle byde sig.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/loveisblind_season2_episode2_00_46_50_01r.jpg
 Foto: Netflix

Shake friede på ny, da han endelig fik lov til at se Deepti. Foto: Netflix

Dem der ikke har taget en ring med hjemmefra, de får mulighed for at vælge mellem 10-12 slags, som produktionen sørger for.

Så længe dater de

De 15 mænd og 15 kvinder har i alt 10 dage til at finde ud af, om de ønsker at blive friet, inden turen går enten hjem eller videre til Mexico, hvor deres pre-bryllupsrejse går til.

Hele sæsonen er filmet på kun 38 dage – det inkluderer dating, Mexico og bryllupsforberedelse. Det er altså ikke lang tid, som deltagerne har til at beslutte, hvorvidt de har fundet den eneste ene eller ej.

Det sidste og afgørende afsnit af sæson to får premiere fredag den 25. februar.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/loveisblind_season2_episode8_00_32_42_10_2r.jpg
 Foto: Netflix

Det vides endnu ikke, om Mallory siger ja til Sal, når sæsonfinalen vises fredag. Foto: Netflix

Her vil det vise sig, om både Nick og Danielle, Shayne og Natalie, Shake og Deepti, Mallory og Salvador samt Jarrette og Iyanna siger ”ja” til hinanden.

null

Sponsoreret indhold