Reality 18. januar

Helt særlig omgang Reality Awards: I aften hyldes Sidney Lee

I foråret gik hele Danmarks realityikon Sidney Lee pludselig bort i en alder af blot 43 år – i aften hyldes han ved en kæmpefest, når 10. udgave af Reality Awards løber af stablen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hør "VIP Reality"-sangen i anledning af Reality Awards 2023.
Video: Aller TV

Traditionen tro er der naturligvis lagt op til en gedigen fest, når årets Reality Awards i denne omgang afholdes i Cirkusbygningen i København.

Men det er således ikke kun fest og alkohol i stride strømme, der kommer til at præge aftenen – det store jubilæumsshow byder naturligvis også på prisuddelinger, hvor de kære realitystjerner bliver klogere på, om de mon løber med sejren i en af de mange kategorier.

Og som noget helt særligt vil også en pris til ære for Sidney Lee, som ifølge Ekstra Bladet døde af en kraftig lungebetændelse, som også udviklede sig til en blodforgiftning, blive uddelt.

For at gøre sig fortjent til den helt særlige pris, der i den grad hylder hele Danmarks realitylegende, skal man således naturligvis være helt speciel – én, man lægger mærke til og én, folk i den grad husker allerede ved første bekendtskab.

Sidney Lee har deltaget i alle ni afholdte Reality Awards - i aften bliver han hyldet, når 10. udgave af showet løber af stablen.
Foto: Søren Juul Lamberth

Der er altså ingen tvivl om, at Sidney Lee ved dette års Reality Awards i den grad vil blive både mindet og hyldet. Noget, som veninden Susan K. er ovenud lykkelig for:

- Jeg er stadig rørt over det, fordi det kommer på et tidspunkt, hvor han bliver æret lige om lidt til Reality Awards, men han er megasavnet, lød det fra en grådkvalt Susan K til SE og HØR i sidste uge, da Sidney Lees dødsårsag blev afsløret.

SE og HØR er naturligvis med til festen og sender live direkte fra Reality Awards. Følg med på SH.dk eller Facebook.

Sponsoreret indhold