Helt nøgen: Gustav Salinas i vild forvandling

(Foto: Peter Grosen)

Da tv-programmet "Dagens Mand" i sin tid løb over skærmen på TV 2, var det med en særdeles veloplagt Gustav Salinas i panelet.

Dengang var huden brunere og kampvægten væsentligt lavere for den nu 29-årige kendis. Han har nemlig gennemgået noget af en forvandling, som han ikke er bleg for at vise frem.

Gennem de seneste par år har Gustav nærmest haft adresse i fitnesscenteret, hvor han har løftet mere jern end de fleste.

På sin Instagram-profil har den populære realitystjerne aldrig haft et problem med at vise sine hårdtpumpede - og nøgne - former frem for sine næsten 200.000 følgere.

Det er præcis, hvad Gustav nu gør. Sammen med et billede af ham selv fra før, han begyndte at træne.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Billedet taler for sig selv - det er aldrig nogensinde for sent at ændre dit liv, skriver Gustav som det første til de to billeder.

Til venstre står reality-fyren i en minimal trus og med en krop, som de fleste vel vil kategorisere som flot og relativ muskuløs. Men det var åbenbart ikke nok for den flamboyante underholder.

På billedet til højre kan man se, hvordan Gustav ser ud i dag. Med blot et håndklæde til at dække for de ædlere dele skjuler fitness-entusiasten intet for sine følgere.

Tv-gutten arbejder i dag blandt andet som personlig træner, hvor han giver råd og vejledning til helt almindelige danskere, som ønsker at ændre deres krop.

Ifølge Gustav selv går den forretning strålende.

Se Gustavs nye kæreste lige her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close