Reality1. oktober 2022

Heidi Frederikke bryder sammen: Var ved at kollapse

Følelserne og nerverne sad uden på tøjet for Heidi Frederikke Sigdal her til aften i "Vild med dans", hvor hun måtte kæmpe for overhovedet at holde sig på benene under dansen
Vild med dans
Heidi Frederikke havde heldigvis partner Michael Olesen til at støtte hende.
 Foto: Dan Mariegaard

Fuldstændig lammet af nervøsitet. Sådan kan man bedst beskrive Heidi Frederikke Sigdal i aftenens udgave af "Vild med dans".

Tv-værten skulle sammen med dansepartner Michael Olesen åbne fredagsballet med en tango, men det gik langt fra, som det skulle.

Tydeligt berørt og med tårer i øjnene fortæller Heidi Frederikke til SE og HØR, hvordan hun oplevede aftenen.

- Det har været en emotionel aften, hvor jeg virkelig har kæmpet med en ekstrem nervøsitet, jeg ikke har prøvet før. Jeg kunne ikke håndtere den eller kontrollere den i min krop, fortæller "Go' Morgen"-værten.

Faktisk var nerverne så svære at kontrollere for Heidi Frederikke, at de nærmest helt tog over, da hun gik ud på dansegulvet med Michael.

- Det påvirkede vores dans i første omgang voldsomt, at jeg nærmest kun koncentrerede mig om at holde mig på benene, siger hun.

En sidsteplads fra dommerne og ikke nok seerstemmer betød, at parret skulle i omdans mod Jakob Åkerlind og Camilla Dalsgaard, som trak det korte strå. Da kameraerne var slukket, var Heidi Frederikke stadig enormt ked af det, selv om hun altså får endnu en uge på "hele Danmarks dansegulv".

- Sonny sagde det meget fint, at vi er et fællesskab, og jeg vil så gerne blive i det her. Det var en aften med det hele virkelig ude på tøjet. Men jeg er sindssygt glad for, at vi er videre. Det betyder meget for mig, slår skærmskønheden fast.

Partner Michael Olesen kunne tydeligt mærke nervøsiteten hos Heidi Frederikke, og den var noget nær umulig at tøjle.

- Når vi er midt i dansen og kan mærke det, så er der ikke andet at gøre end at holde fast. Det er der ikke. Jeg kunne mærke fra første trin, hvor spændingsniveauet lå henne, og det var i et nervøsitetsniveau. Det gør, at kroppen bliver ekstremt hæmmet, fortæller han.

Tidligere i "Vild med dans" har Heidi Frederikke døjet med store smerter i ryggen. Dem er hun nu kommet til livs, så det var ikke det, som hæmmede hende i dag. Det var simpelthen nerverne.

- Jeg havde glædet mig så meget til i dag, fordi vi for første gang skulle danse, hvor ryggen ikke bøvlede. Jeg kunne den dans, og jeg har glædet mig til at kunne nyde det og ikke tænke på, om det gjorde ondt, slutter hun af.

Sponsoreret indhold