Reality15. april 2019

Havde du glædet dig til dit ugentlige realityfix? TV3 skuffer dig

Alle TV3s populære realityprogrammer holder pause i påsken
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20181011_wen_-_paradise_hotel_7.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Havde du glædet dig til dit ugentlige skud Linse, Geggo og Cengiz i "Familien fra Bryggen"? Eller taktik, venskaber og kærlighed i "Paradise Hotel"? Eller realitydivaer på dybt vand i "Divaer i junglen"? Eller måske dame-drama i "Forsidefruer"? Så er der dårligt nyt.

TV3 holder nemlig påskepause på de populære realityprogrammer, og det betyder altså, at realityprogrammerne må vige for påskefilm - og du kan dermed ikke få dit ugentlige eller daglige realityfix.

Tidligere har TV3 fortalt, at realityprogrammerne holder påskepause, fordi flere rejser væk i påsken, og at de helst vil undgå at folk kommer bagud.

[node:aller-related-content:1]

erstattes af film

I stedet er der en masse film på programmet - både om dagen, men altså også om aftenen, hvor TV3 normalt er spækket med reality.

I aften er "Divaer i junglen" erstattet af "Titanic", som sendes fra klokken 20:00 til klokken 23:55.

[node:aller-related-content:1]

I morgen er "Paradise Hotel" erstattet af "Edge of tomorrow" fra 20:00 til 22:15, mens "Terminator 3: Rise of the machines" kommer efterfølgende fra 22:15 til 00:25.

Onsdag får du "Mission Impossible" fra klokken 20:00 til 22:15, mens "Terminator Salvation" sendes fra 22:15 til 00:30 som erstatning for "Paradise Hotel".

Torsdag plejer at være den helt store reality-aften med både "Familien fra Bryggen", "Forsidefruer" og "Paradise Hotel", så der er virkelig noget at leve op til for TV3. Fra klokken 20:00 er der "Mission Impossible 2", mens "Underworld: Evolution" sendes fra klokken 22:30 til klokken 00:40.

Derudover er påskedagene fyldt med børnefilm som "Narnia", "Tintin", "Madagascar" og "Lego filmen". Du kan få det fulde overblik HER.

[node:aller-related-content:2]

I næste uge er der atter håb for alle, der febrilsk har sukket efter reality i løbet af påsken. Her er programmerne atter tilbage til sædvanlig tid.

Derudover kan man, hvis den er helt gal, se realityprogrammer fra ind- og udland helt gratis på Viafree.

Sponsoreret indhold