Reality1. december 2016

Amalie Szigethys forvandling: Har smidt hele 35 kilo

Amalie Szigethy har kæmpet hårdt for at komme tilbage til normalvægten, efter at hun i sommer blev mor til lille Josephine. Nu er hun meget tæt på at være i mål
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/l1050877.jpg
 Foto: All Over

Amalie Szigethy har ikke kun brugt de sidste par måneder på at skifte ble og trøste en lille prinsesse.

Den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager har bestemt også kæmpet for at komme i form igen, efter at hun i juli måned fødte sin datter Josephine.

Graviditeten havde nemlig sat sig sine tydelige spor hos 25-årige Amalie Szigethy. Vægten viste 103 kilo, da hendes prinsesse kom til verden. Og de mange kilo har realitystjernen nu forsøgt at komme til livs samtidigt med, at hun har været mor på fuld tid.

Til Realityportalen.dk fortæller Amalie Szigethy nu, at hun så småt er ved at være i mål. Og hun har i den grad opnået et flot vægttab. Siden fødslen har hun således smidt 35 kilo.

– Jeg vejer 68 kilo nu, så jeg mangler fire kilo, så er jeg nede på min normalvægt, siger Amalie Szigethy til Realityportalen.dk og tilføjer:

– De sidste kilo er pisse irriterende, men når jeg har tøj på og kommer i hæle, så ligner jeg egentlig mig selv, så indtil videre er jeg stolt af, at jeg har tabt mig så meget allerede.

Du kan se billeder af Amalie i galleriet herunder:

Amalie (billeder kun af hende, både gravid og ikke gravid)

Mens Amalie Szigethy har forsøgt at tabe sig, har hun ikke fået en hjælpende hånd til at passe den lille. For Amalie Szigethy er alenemor – og det passer hende perfekt. Det har hun tidligere afsløret i et interview med Ekstra Bladet:

- Jeg synes, at det er fedt, at være alene om min datter. Jeg elsker at være alenemor, udtalte Amalie Szigethy til Ekstra Bladet for en måned siden og tilføjede:

- For mig er det rigtigt vigtig at skabe et hjem for Josephine med masser af kærlighed og ro. Det har hun fået. Hun har ikke været vidne til nogle skænderier, som kan finde sted mellem en mor og en far. Sådan noget har hun ikke oplevet i sit liv, fortalte Amalie.

Hun nyder også, at hun alene bestemmer, hvordan den lille skal passes og opdrages.

- Det er mig, der bestemmer alt. Jeg skal ikke diskutere børneopdragelse eller noget andet med nogen. Jeg kan gøre det på min måde og med masser af kærlighed, fortalte Amalie til Ekstra Bladet for en måned siden.

Allerede inden at Amalies pige kom til verden, opstod der problemer mellem realitystjernen og faderen til hendes barn. I begyndelsen af april valgte Amalie således at pudse politiet på Mikkel Skelskov efter en episode, hvor han ifølge Amalie forsøgte at tiltvinge sig adgang til hendes lejlighed.

Sponsoreret indhold